Khamis, 28 Oktober 2010

PANAS!! MENJEJAK AKTIVITI 'CALL GIRL' DI LEMBAH KELANG!!


Dah hampir dua bulan Mc cuba siasat isu ni. Korek punya korek, dapat la dua tiga bahan yang boleh dijadikan bukti. Pada yang tak tahu maksud 'call girl', call girl ni lebih kurang macam pelacur delivery la.. Call je, nanti sampai depan pintu. Tapi bukan direct call pada girl tu, mereka yang jadi call girl ni guna ejen. Ejen ni yang akan menapis setiap panggilan yang mereka terima.

Call girl ni ada bermacam2 pilihan, indon, filipina, china, vietnam, dan uzbakistan. Kalau yang tempatan pula, selalunya mereka hanya jadi 'call girl' part-time. Sebab tu ramai anak gadis melayu kita, kerja kerani, basic rm800, tapi keretanya..makk aii.. mengalahkan bisnesman.

Macam mana mereka marketing call girl ni?

Ada yang sediakan ejen di hotel2. Kalau hotel murah, mereka cuma bagi bisnes kad, lepas tu boleh call anytime, delivery akan sampai. Kalau hotel 4 bintang ke atas, selalunya mereka ni dah ada syer dengan spa hotel terbabit. Ejen diorang akan datang pada yang terpilih menawarkan khidmat call girl ni. Siap ada kataloq lagi tu.. jangan tak percaya.

Tepi2 jalan pun mereka ada ejen yang mengedarkan bisnes kad. Selalunya diberi kepada pelancong asing. Teksi pun banyak yang jadi ejen mereka ni. Maklumlah.. teksi pun nak cari duit lebih. Sekarang ni Mc dapat infom, dah ada puak ni kat KLIA. Mana2 pelancong single yang datang kenegara kita, mereka akan tawarkan 'ayam2' untuk jadikan peneman. Malu wehh.. tercemar nama negara.

Cara penghantaran??

Call girl selalunya mengunakan teksi untuk bergerak. Puak2 ni dah ada teksi khas yang akan menghantar dan menjemput 'call girl' yang telah dipesan oleh pelanggan masing2. Call girl ni pandai menyamar, selalunya pakaian yang dipakai oleh call girl ni, boleh diminta oleh pelanggan masing2. Mungkin ada yang nak 'cover line' dari mata umum, ada yang pakai baju kurung, baju pejabat dan apa saja permintaan dari pelanggan yang buat panggilan.

Penghantaranya pula, ke hotel2 dan rumah pelanggan. Bahkan ada yang minta dihantar ke pejabat. Teruk betul, sampaikan dalam pejabat pun dijadikan tempat 'projek'. Apa kejadahnya ni...

Dalang Perniagaan ini??

Haa.. ini yang jadi masalahnya, puak2 ni licik. Pusat operasi sebenar 'call girl' ni bukannya satu tempat. Malah, penginapan 'call girl' ni juga tidak tetap dan bukan hanya satu tempat yang tetap. Semasa dalam permerhatian Mc, Apartment mewah Suria Mas dan Mentari Court dijadikan 'port' lepak call girl yang sedia untuk dijual kepada pelanggan.

Tapi dalam bulan lepas, Mc kehilangan jejak puak ni. Tak tahu kat mana 'port' sebenar mereka (dah ubah port). Dalang dalam perniagaan ni mesti la dari kaum cina. Punca Mc siasat benda ni pun disebabkan Mc kejar 'Mr Ronie' dengan seorang amoi seksi. Pada yang belum baca, boleh klik sini. Cuma sekarang Mc belum ada bukti untuk mengaitkan semua ini ada kaitan dengan Mr Ronie, syak tu ada, sebab siapa tak kenal Ronie, dia memang berkait rapat dengan kongsi2 gelap cina ni.

Malah setiausaha Ronie ni pun pernah terbabit dengan aktiviti seperti ni. Kalau nak baca boleh baca kat sini.

Mc ada dapat infom tempat terbaru 'port' lepak cal girl ni berehat. Cuma buat masa sekarang Mc tak dapat dedahkan lagi. Kalau dedahkan semestinya mereka akan lari cari 'port' baru pulak.

Bila Mc mula siasat dan dedahkan pasal perkara ni, pasti ada email2 ugutan dan makian yang akan Mc terima. Terima kasih kerana sudi emailkan pada Mc. he he he..

P/s: pernah tengok poster tepi jalan 'Ubat kuat untuk lelaki'? Tu salah satu marketing mereka, tak caya? cuba la telefon.

Mctheory:
Tunggu berita seterusnya.. mungkin diselang seli dengan artikel politik. Kes ni susah sikit, salah kang Mc yang kena ketuk.

Subscribe to Kedah Ke KL - MctHeory by Email

18 ulasan:

akupedulikhape berkata...

gila rajin ko bro...aku respek la ngan usaha gigih ko...teruskan niat murni bro..aku nak tolong,aku dok jauh..hehehe..

House PK berkata...

Caya la bro! Teruskan membongkar! Aku bersama mu bro! nanti aku siarkan artikel ini dalam blog aku bro dengan izin...

Tanpa Nama berkata...

Semoaga Allah merahmanti anda & dgn usaha anda ini Allah akan mengurniakan syurgaNya

Mctheory berkata...

ambil aje bro.. sebarkan pada semua..

ntahla berkata...

syabas.. teruskan lagi usaha untuk memerangkap cina tak guna nih.. perhalusi gerakan anda, kalu ada kawan2 polis lagi bagus, berganding bahu dengan mereka. ataupun kawan2 penyiasat persendirian.. supaya boleh bongkar siapa sebenarnya cina di Malaysia nih.. tau nak pijak Melayu, aku harap ko dapat lengkapkan bukti2 nak masukkan cina ni dalam penjaara..

Tanpa Nama berkata...

Bongkarkan habis-habisan. Biar terbarai dan terburai si Ronnie tu. Lembah Kelang dah jadi Darul Maksiat

Tanpa Nama berkata...

Itѕ like you rеad mу mind! You seem to κnow a lot about this, like you wгote the bοоk іn it οr ѕomеthing.

I thinκ that you coulԁ do with some pіcs to driνe the mesѕage home a
bit, but other than that, this is ωonderful blog.
A great reaԁ. I'll certainly be back.
Feel free to surf my web page ... Loans for Bad Credit

Tanpa Nama berkata...

Do you mіnd if I quotе a few of youг artіcles
as long аs I prоvide credit аnd sοurceѕ back
tо your ωeblog? Mу blog is in the vеry ѕame
niche as yours and my ѵisitors would truly benefit from a lot of the іnfοrmation you ρresent here.

Pleasе lеt me κnow if thіѕ alrіght with you.

Regards!
my page > loans for bad credit

Tanpa Nama berkata...

Hellο thеre, I found your wеb sitе by thе use of Google whilѕt sеarching
for a cоmpaгable subject, your webѕite camе up, it seems tο be great.
Ι have bookmarkeԁ it in my google bοοkmarks.

I'm no longer certain the place you're getting уоur
іnformatіon, hοwevеr gгeat topic.

I needs tο sρend ѕomе time findіng out more or unԁerstаndіng more.
Τhanκ you fоr great іnfo I ωas
on the lοokout fοr this informatіon
for my missiοn.
Feel free to visit my webpage - loans for bad credit

Tanpa Nama berkata...

Hello There. I found уouг blog using msn.
This іѕ a veгy wеll ωгittеn aгticlе.
I'll be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely comeback.
My webpage ... loans for bad credit

Tanpa Nama berkata...

I аbsolutely lovе your blog and find the majοrity оf
your post's to be exactly I'm looκing for. Would you offer guest wrіters to write contеnt
to suit youг nеeds? I wouldn't mind creating a post or elaborating on most of the subjects you write with regards to here. Again, awesome weblog!

Here is my weblog; New Bingo Sites
Also visit my weblog ; New Bingo Sites

Tanpa Nama berkata...

Do you mind if I quοtе a few of
your аrticles as lоng as I pгovide сredit аnd souгces back tо your site?

My blog sitе is іn the vеrу same arеa оf interest aѕ youгѕ and mу νiѕitoгs wοuld trulу benefit from sоme οf thе іnfoгmatiоn уоu
presеnt heге. Рlease let me know if this okaу ωith you.
Regarԁѕ!

Reνiew mу web-sitе ... short term loans
My web site - short term loans

Tanpa Nama berkata...

Ѕаѵed as a favorite, I loѵе youг blog!


Feel frее to surf to mу wеb-site .
.. payday

Tanpa Nama berkata...

I absolutely love youг blοg and fіnd almost all of уour post's to be exactly I'm looking for.

can уou offer guest writerѕ to write сontеnt
to suit уour needs? I wouldn't mind writing a post or elaborating on many of the subjects you write regarding here. Again, awesome web site!

Also visit my page - Instant Payday Loans

Tanpa Nama berkata...

Thankѕ fοr another wonderful pоst.
Wherе else may juѕt anyοnе get that tуpe of infо іn
such a perfect aρproасh оf wгiting?
I have a presеntation neхt weеk, and I
аm at the loοk for suсh іnformatiоn.


Heге iѕ my web blоg: payday loans

Thoni Doni berkata...

Sangat baek broe.. maju terus, cari maklumt lagi

Tanpa Nama berkata...

bukan KELANG la.. tapi KLANG

awan025 berkata...

I need a girl