Khamis, 30 Mei 2013

PANASS!! Cerita Menarik Bergambar Anwar Ibrahim Bersama Banglasia-Banglasia Kesayangannya!! #Blackout505



Malam ni Mc nak bermain dengan gambar saja. Bukan apa, kadang-kadang orang kita lebih suka tengok gambar dari membaca. Cuba perhatikan gambar-gambar dibawah.

Nurul Izzah, belakangnya ada sapa?

Tengok gambar ni elok-elok.. bulatan merah tuu..

Ehh.. ada bangla dua orang?

Katanya bangla bawah ni pengundi hantu BN, betul ka?


Ishh.. bangla Pro PR rupanya...

Kat bawah ni, ada bukti kononnya BN bawa bangla masuk Malaysia guna airport.. airport mana ek?

Airport mana? Penipuan yang jelas dan nyata...

Lepas tu si orang tua gila bawah ni.. dok menyebar fitnah ke sana dan kesini.. haprak punya mangkuk!

Kenapa tak report? Macam mana nak report kalau Bangla tu, dia yang punya?

Sekarang ni bangla yang didakwa tu siapa punya? BN ke PR?

McTheory:
Patut la depa menang besar, rupanya depa yang guna bangla dan pendatang cina!!

5 ulasan:

Awanama berkata...

Biasa la bro...sebagai pemerhati, kita lebih tahu, tapi sebagai pengikut yg taksub...mereka buta hati, menurut je...

Masih menanti ni, bile la dorg nak buat repot pasal blackout tu ye? Atau, kita jadi mcm bangla tu nak? Ngaku ahli PR then kita buat repot pasal blackout tu biar dorg lakukan siasatan..amacam?

mayna@mell berkata...

Mana leh report sal blackout.. kebanyakan tmpt kononnya blackout tu diorang menang

Awanama berkata...

Raja segala raja...raja fitnah...

Awanama berkata...

yha emang blackout mulu.
hehehe kog gak ada noe bispak sih gue lg butuh nih,
....hehehehehehe gak becanda lho

Awanama berkata...

namaku lusi.aku ingin sekali merasakan kenthu katanya nikmatnya tiada tara benar gak sih.kalau benar aku ingin merasakannya axhhhhhh.
hehehehehehehehe becanda kaleeeeeee.......
wkwkwkwkwkwkwkwkwkwk