Khamis, 22 Mei 2014

HOT!! Anak Muda Teluk Intan Sokong Calon BN? #PrkTelukIntan


Tifo selalu sinonim dengan penyokong setia meluahkan rasa cinta dan jiwa pada pasukan ataupun individu. Selalunya tifo besar dihasilkan wajah,pasukan dan yang tak dijangka boleh dihasilkan.

Bagaimana tifo dihasilkan? Ia terhasil dengan melukis dan cat secara berkumpulan, ini secara langsung jiwa dan cinta diluahkan. Dan menjadi kepuasan apabila terhasil dan dipertontonkan oleh orang ramai.

Pada PRK Kajang yang lepas. Sekumpulan remaja penyokong BN ada menggantung tifo wajah calon BN iaitu Chew Mei Fun. Hari ini di Teluk Intan mereka sekali lagi 'menyerang' dengan tifo wajah Mah Siew Keong.
Tifo tersebut sungguh besar, Mc rasa amat kagum terhadap sokongan yang diberikan oleh sekumpulan remaja penyokong Barisan Nasional yang membuat tifo ini. Ini bukti bahawa harapan mereka teramat besar kepada calon Barisan Nasional untuk membawa perubahan kepada rakyat Teluk Intan dan Malaysia.

Ada beza mereka yang print out dengan yang lukis sendiri. Kita kena ucap tahniah kepada mereka. Besar tu beb! Entah berapa hari mereka lukis. Nampaknya Mah Siew Keong lebih disokong oleh anak muda.sumber Keris7Lok

Tiada ulasan: