Ahad, 17 Oktober 2010

PANAS! MEMORANDUM TAUBAT DESAK ANWAR LETAK JAWATAN!AIDCNews

PULAU PINANG - AMK Pulau Pinang dan Perak hari ini telah menyerahkan Memorandum TAUBAT kepada Rauf Imran Ketua Jawatankuasa Pemilih PKR di sini untuk diserahkan kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim, Ketua Umum PKR

Nur IImi Ismail, dari Cabang PKR Bayan Baru yang menjadi ketua kumpulan AMK yang menyerahkan memorandum hari ini berkata Anwar telah menjadi liabili kepada parti kerana kes liwatnya yang sedang dibicarakan di mahkamah.
Memorandum TAUBAT merujuk kepada kes liwat yang sedang dihadapi oleh Anwar di Mahkamah Tinggi. Perbuatan liwat merupakan satu aktiviti seks luar tabie antara lelaki dengan lelaki yang bercanggah dengan Islam dan undang-undang di negara ini.

"Bertaubatlah dengan segera demi menjaga martabat perjuangan parti. Namun sekiranya Anwar enggan bertaubat setelah pendedahan demi pendedahan dibongkarkan, beliau perlu meletak jawatan dengan kadar segera" kata Nur IImi membacakan kandungan meorandum itu.

"PKR memerlukan pemimpin yang dapat dapat memberi perhatian penuh terhadap perjuangan parti bagi meneruskan kesinambungan PKR untuk menghadapi PRU 13", katanya lagi.

Memorandum Taubat itu mendesak Anwar meletak jawatan kerana beliau tidak mampu menguruskan parti disebabkan kesibukannya dengan urusan peribadi di mahkamah.

"PKR tidak mahu pemimpin yang sibuk dengan masalah peribadi yang berselindung di sebalik parti untuk mengelak tindakan undang-undang", katanya.

Nur Ilmi hadir bersama 60 orang ahli PKR menyerahkan memorandum 2 muka surat, jam 11.30 pagi tadi.

He he he.. agaknya si Anwar nak tandatangan ke memorandum taubat tu? Rasanya nak terima pun tak kot. Dia mana nak taubat, tau-buat mungkin dia nak kot. he he he..

Macam2 la dengan PKR sekarang ni, dah makin kelakar, makin penin.

P/s: suruh sesumpah bertaubat, macam pelik je pun.

Mctheory:
Mati hidup dan hidup balik pun dia tak buat. he he he...

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

"AKU LOM PUAS MEN URUT APSAL PLAK AKU KENE TOBAT"..NAK SUH DIA ANGKAT SUMPAH PUN DIA X SANGGUP BROO. INIKAN PULAK NAK SUH DIA BERTAUBAT??..KIM SLM LAAA. ..KEHKEHKEH >|D