Selasa, 18 Oktober 2011

PANAS!! Ostat Jijan dan Bini Muda, Muda, Mudanya.. heh..

Gambar illustrasi penulis..

Tersebar sudah cerita Ostat Jijan berbini muda. Benarkah? betulkah? Ada yang kata bininya berumur 18 tahun. Tapi apa yang Mc dengar, umurnya awal 20 tahun, memang lawa orangnya dan kerja di KMC, tapi itu dulu la kerja, sekarang ni dok rumah saja la, maklumlah bini MB.

Cerita ni sudah tersebar di kalangan rakyat. Mungkin Ostat Jijan mengunakan petua orang2 tua. Kalau nak muda, kena makan pucuk muda. Bila kita kawin muda dan berkawan dengan orang muda, jiwa kita pun akan jadi muda.

Lepas ni rasanya boleh hilang terus la kot sakit jantung Ostat tu.

Patut la beli kereta baru, rupanya untuk bawa orang baru.. ishh.. pandai Ostat ayat noo..

Dengaq kata dari tahun 2010 lagi Ostat Jijan dok ayat, akhirnya dapat juga ya. Betui la usaha tangga kejayaan bak kata orang.

Kami tumpang bahagia kalau cerita ni betui..

Ostat jangan risau, iklan obat kuat, banyak dalam harakah, pilih saja yang mana nak.. heh..

McTheory:
Boleh tahan jugak Ostat kita ni ya..

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tahniah MB Kedah.

Rupa-rupanya betik muda menjadi pilihan ostat Zizan.

Siapa yang tidak kenal pemimpin-pemimpin PAS, Kalau 2,3 dan 4 menjadi pilihan mereka.
Kih.. kih... kih...

Tanpa Nama berkata...

Laa dia skit jantung rupanya pasal gembira.. lepas gadis tu kata yes, terus dia teruja sampai jantung semput.. Tu masuk hospital sebab over happy la tu..

kluangman berkata...

Kalau dok pulun sakan, tupasai injap sumbat, bukan satu, tiga tersumbat..

Baru gia satu, tekan minyak..mau tak senak !!!

Tanpa Nama berkata...

ostat jijan ok!!dia tak perneh jatuh kuda, blakang tak sakit,urat saraf ke anu tu masih berfungsi dng baik!! tak macam yang sekor tu dah tak bolih pakai..kan maati pucuk.....ostat jijan ni kelemahan dia satu je... tak bolih harung banjir,nanti badan gatal2.

Tanpa Nama berkata...

kejayaan membangunkan Kedah....atau membangunkan anu.....

Tanpa Nama berkata...

ust jijan macam AR Tompel dlm citer anak bapak daaaa....sekali awek tu setuju terus pengsan...kwangkwangkwang