Rabu, 27 Jun 2012

PANASS!! Barang Baik Khas Untuk Penganut Agama Pas!! #Pasrabut


Kita sedia maklum bahawa penganut Pas ni sememangnya fanatik dengan lambang bulan dan warna hijau putih. Ada diantara fanatik Pas ini, mereka sanggup mengecat rumah, kereta, pondok, kucing, biri-biri, keldai dan siput sedut mereka dengan hijau dan putih. Malah yang lebih menyedihkan lagi apabila surau dan masjid juga di cat hijau dan putih kononnya melambangkan semangat PAS yang berkobar-kobar.

Untuk melengkapkan lagi semangat penganut agama Pas ni. Mc ada terjumpa satu barang yang amat sesuai untuk penganut Pas ni pakai. Kalau depa pakai ni, confirm orang tau depa ni mesti TOTOK atau TEGAR Pas. Nak tau benda apa tu? lihat gambar dibawah!


Selipar PAS telah berada dipasaran!!
Haaa... apa macam? patutnya penganut Pas kena beli selipar ni.. wajib beli! Cuba bayangkan, TOTOK Pas ni pi rumah kenduri pakai selipar ni. Dia bukak saja nak masuk rumah, orang dah tahu bahawa dia ni memang TOTOK gila dengan Pas, hinggakan selipar pun ada lambang bendera Pas. ha ha ha..

Mc pun rasa nak beli satu.. bila lagi nak pakai selipar Pas ni.. kot-kot la ada peluang boleh jadi wali selipar!! he he..McTheory:
Sumber Team Media Kedah

Tiada ulasan: