Khamis, 19 Julai 2012

PANASS!! Akibat Kelab Malam dan Tarian Separuh Bogel, Phahrolrazi Meroyan Teruk!! #TukarKedahAkibat pendedahan demi pendedahan yang dilakukan oleh Team Media Kedah. Mc diberitahu oleh orang Pas sendiri yang mengatakan Phahrolrazi sekarang sedang meroyan teruk akibat namanya dikaitkan dengan limpahan kelab malam di sekitar bandaraya Alor Setar dan Sungai Petani.

Hinggakan beliau mengarahkan orang-orangnya menyiasat siapa yang telah mengkhianatinya seingga surat sokongan beliau keatas sebuah kelab malam tersebar meluas di alam maya. Phahrol juga mengamuk mengelupur kemarahan apabila tembelangnya selama ini telah dipecahkan oleh Mc dan rakan TMK yang lainnya.

Beliau juga telah mengarahkan taukeh-taukeh kelab malam di sekitar Kedah (yang terpilih) untuk tidak membenarkan orang Islam masuk ke dalam kelab malam. Namun arahan itu hanya bersifat sementara. Mungkin selepas keadaan panas kembali reda, arahan itu juga akan ditarik balik.

Ada sumber yang mengatakan beliau rapat dengan taukeh-taukeh kelab malam, malah disebabkan beliaulah kelab malam di sekitar bandar Alor Setar tumbuh bagai cendawan lepas hujan.


Hinggakan ada sebuah cafe yang menayangkan tarian seksi dan penyanyi separuh bogel yang berhampiran dengan rumah beliau. Tak percaya boleh baca kat SINI.

Kalau tanya Phahrol, tentunya beliau kata tidak tahu dan tidak akan bertanggung jawab.. namun..

Bak kata orang, kalau kita tak salah, buat apa nak takut. Betui tak?

Tapi takkan kita nak salahkan Phahrol saja kot? Siapa yang lantik Phahrol kalau bukan kerajaan negeri.. Jadi tentunya kerajaan negeri Pas Kedah yang perlu bertanggung jawab keatas semua ini.

Kalau dibiarkan Pas terus di Kedah, Mc takut.. anak muda kita akan rosak. Sudah la gelaja moral semakin meningkat di Kedah. Kalau diteruskan lagi.. rasanya lingkup semua anak muda Kedah macam ni.

Apa yang perlu kita buat, ialah tolak kemungkaran yang telah dibawa oleh kerajaan negeri sekarang.

Macam nak buat?

Tak reti-reti nak bagi kat BN balik Kedah ni? Insyallah kerajaan BN Kedah yang sudah belajar dari kesilapan akan terus memakmurkan keharmonian rakyat di Kedah dan akan lakukan sehabis baik untuk rakyatnya.


McTheory:
Bagi kat Pas pun, nama saja ISLAM, tapi kelab malam bercambah-cambah jugak.

1 ulasan:

Awanama berkata...

Kot-kot phahrol pun ada syer skali dgn tokey cina pa? Jenih gila duit ni boleh jd..