Sabtu, 29 Disember 2012

GEMPAR!! Mogok Lapar Lynas, Sanggup Anak Mati Demi Pakatan Haram Jadah!! #KL112Sayu rasa hati apabila melihat ada manusia yang tidak berhati perut mengheret anak-anak mereka untuk bersama-sama mogok lapar. Bawak anak berdemo dengan menyeksa mereka mereka tidur diluar bukanlah satu benda yang bijak.


Sepatutnya ibubapa perlu membuatkan anak mereka selesa tidur di rumah tapi kerana hasutan dan pemikiran cetek, mereka sanggup biar anak tak mandi semua. Pada Mc jika yang nak datang buat mogok lapar tu, tolong jangan babitkan anak-anak.

Nak jadi bodoh biar sendiri-sendiri. Kesianlah sikit kepada anak-anak tu. Tak ada akal betul. Ini Mc nak kongsi dengan rakyat Malaysia, tahap mentaliti mereka yang terlibat dalam mogok lapar tersebut sebenarnya bukanlah datang daripada golongan pejuang rakyat tetapi mereka sebenarnya adalah golongan manusia yang pentingkan diri sendiri.

Kejam dan tak berhati perut langsung! Rakyat Malaysia nak sokong ke puak-puak yang sanggup seksa anak sendiri? Mereka ini sebenarnya sudah boleh dikatakan sebagai pendera!

Mc sokong kata-kata dari Keris7Lok, memang puak ni bangang, sanggup bunuh anak semata-mata pejuangan politik!

McTheory:
Bangsat betul puak bodoh ni

Tiada ulasan: