Isnin, 31 Disember 2012

PANASS Dari Kedah!! Kawan Balun Isteri, Suami Balun Adik Ipar!!


Seorang wanita menjalin hubungan sulit dengan rakan baik bekas suaminya manakala bekas suaminya itu pula mempunyai hubungan dengan adik iparnya dan lebih mengejutkan apabila kedua-dua pasangan itu tinggal serumah.

Bagaimanapun onar yang dicipta mereka terbongkar apabila rumah mereka diami di Kampung Sanglang, dekat sini, diserbu Pejabat Agama Daerah Kubang Pasu (PADKP) pada awal pagi semalam.

Lebih mengejutkan lagi apabila janda terbabit melahirkan seorang bayi lelaki berusia empat bulan hasil hubungan sulitnya dengan rakan bekas suaminya itu.

Difahamkan, janda terbabit bersama bekas suaminya tinggal bersama di rumah itu bersama teman lelakinya serta adik perempuan wanita itu yang berusia 18 tahun.

Adik wanita itu dikatakan menjalinkan hubungan sulit dengan abang iparnya sendiri yang berusia 39 tahun sejak beberapa bulan lalu selepas kakaknya bercerai dengan abang iparnya itu. - myMetro

Perghh.. tak pernah lagi Mc dengar cerita yang dahsyat macam ni. Ini kali pertama, sejak pemerintahan Kerajaan Terlampau Islam Pas Kedah.

McTheory:
Cuba tanya Ustaz Azizan, dia tau dak cara nak kurangkan masalah sosial? Dia tau cara kurangkan balak saja.. lain mana dia tau apa pun.

3 ulasan:

Konda Kondi berkata...

ni apahal macam pening naw berita ko ni..haha

Awanama berkata...

ni kisah "KELUARGA 2012".. kot..?

Awanama berkata...

ni lah yg dkatakan keluarga tungeng langan..balun jangan balun..syok punya pasai halai haram balum semacam saja..hehe