Selasa, 25 Disember 2012

PANASS!! Selangor Terus di Penuhi Sampah!!Nampaknya Selangor tak pernah hilang dari isu besar. Blogger Keris7Lok, membongkarkan betapa busuk dan jijiknya Selangor yang dipenuhi sampah!

Terlalu kotor! Kalau berjalan satu Selangor anda pasti akan melihat masalah sampah. Ahli Majlis tak buat kerja? Tapi elaun banyak mereka sapu. Buat kerja tak reti?

Inilah keadaan negeri yang diperintah oleh Khalid Ibrahim dan Pakatan. Mereka tak akan memandang isu rakyat sebagai satu kepentingan. Pada mereka yang penting hanyalah kuasa politik semata-mata. Nak buat apa-apa mesti kena politik atau tuduh salah orang lain.

Ini akibat kalau dah jadi kerajaan negeri tapi tak reti buat kerja. Akibta sudah terlalu biasa mencari salah orang lain. Bila dah ada kuasa pun masih lagi nak cari salah orang lain sehingga kerja sendiri mereka tak buat.

Sekarang sampah, longkang, parit semua kotor dan busuk. Rakyat Selangor nak buat apa? Pakatan kata rizab banyak di Selangor tapi kenapa Selangoku dah jadi SelangorKotor?McTheory:
Biasa la, cakap senang, nak buat susah!

Tiada ulasan: