Isnin, 15 April 2013

PANASS!! Siapa Wanita Dalam Video Bersama Stopa Spender! #TolakPAS



Mc mendapat tahu, wanita tersebut berasal dari Pahang, ibu tunggal dua orang anak ini berusia 41 tahun. Taklah berapa muda sangat. Tapi masih sedap lagi la si Stopa Ali tengok. Dia bukan cari makan dengan cara macam ni, tapi dapat duit tambahan daripada Stopa Ali ni.

Dia juga seorang peniaga, menjual busana muslim di Kuala Lumpur. Mengenali Stopa Ali sejak tahun 2009. Stopa Ali banyak membantu wanita ini meringankan beban sekiranya menghadapi kemorosotan dalam perniagaan busana muslimnya. Hubungan mereka semakin intim dari perniagaan sehinggalah ke ranjang.

Ada cai pembangkang kata ini isteri kedua Stopa Ali, kalau bini kedua, takkanlah nak 'bermain' pun macam takut-takut, kena 'book' hotel dan sms bagai. Boleh main kat rumah apa? Lepas main siap ada 'servis' urutan pulak tu, isteri ka layan macam tu?

Paling confirm, Stopa Ali siap bayar duit lagi kat perempuan tu. Dengan isteri sendiri kena bayar duit ke? he he.. otak cai-cai Pakatan ni memang tak boleh bla la.. hahaha..

Paling Mc menarik bila ada cai Pakatan kata video tu fitnah dan edit. Mana ada manusia boleh edit video dengan begitu sempurna sekali. Panggil pengarah dari Hollywood pun belum tentu dapat edit video macam tu. Cacai oohh cacai.. retikanlah penipuan kamu tu. Orang dah kenal siapa pemimpin Pas sebenarnya!!

P/s: Ingat Pas, ingat Parti Ader Spender!!

McTheory:
Pada yang belum tengok video Stopa Spender, boleh klik SINI

33 ulasan:

Babi UMNOf berkata...

babi umno ni,fitnah sek,fitnah sek,makanan org umno yg mcm babi!

Awanama berkata...

oiii,umProno, cikgi Tapa ni sakit belakang la, ini semua fitnah!!

Awanama berkata...

Bila kena tang btg hidung fitnah..klu fitnah suruh Stopa Spender buat report polis atau bersumpah dengan nama Allah...dh nama parti Islam..takkan nk bersumpah dengan nama Allah pun takut klu betul x bersalah...berani kerana benar takut kerana salah...jgn kerana politik benda yg haram dikatakan halal...buka mata..pasang telinga ..guna akal..Jgn terlampau taksub sgt...

anjingbabi berkata...

Yang PAS tuduh Najib dengan altantuya itu ada butki ke...itu bukan fitnah kepala bapak PAS setan...kalau kena kat batang butuh dia, macam-macam alsan dia bagi, sakit belakang, sakit lutut..masa buat maksiat tak sakit...masa buat fitnah tak sakit...manusia jenis apa makhluk pas ni...asyik buat fitnah, bohong, mengumpat....Islam kah anda...

Awanama berkata...

Org hamPas mmg buta hati,buta perut..takkan mcm tu edit..bodoh buta kayu..menggunakan Islam utk politik..jawablah nanti diakhirat..sama2 masuk neraka dgn nik ajis

Awanama berkata...

pas solat hajat banyak2 tunjuk kebenaran.allah da tunjuk x nak terima terima kenyataan dari anwar,mat sabun ,cikgu dll...ko umno da berbalik ke ko pas

Awanama berkata...

umno kalau dah bangsat tu mmg bangsat buka aib orang pandai kenapa video skandal pemimpin umno tak disiarkan?kalau mmg dasar mengaibkan orang aib jugalah jawabla di akhirat nanti wahai pemimpin UMNO

Awanama berkata...

Bertaubatlah orang-orang pas. buangkan perasaan dengki, irihati dan x boleh melihat orang lain senang dari diri masing-masing. jangan hanya asyik mengata orang, kerana Allah akan bayar cash. sampai cucu yang dengar ceramah pas pun kata yang pas ni suka kata kat orang saja

Awanama berkata...

Org2 Pas dah gila agaknya, org yg lucah dn berzina dibela mereka..dan org yg tunjuk kebenaran di maki hamun. Dunia da terbalik. Wallahuallam!

Awanama berkata...

Doa k.o dah u-turn balik,tak sedaq lagi ka!!

Awanama berkata...

org pas bukan tahu apa...sama mcm ketua mereka la..kalau kena batang hidung sendiri semua fitnah walaupun real punya video...awat la teruk sangat perangai...pemimpin BN pun ada gak video contohnya chua soi lek...org cina pulak...selamber ja dia mengaku...siap letak jawatam g..org umno xkata pun tu fitnah drpda pas...dari situ pun dah nmpak org umno ni jauh beza gila dgn pencacai pas...ni dikatakan dunia akhir zaman...org yg berzina mcm tu la puak2 pas nk angkat...

Awanama berkata...

hmm

Awanama berkata...

saudara2.. yg sedihnye, org Islam skrg ni lbh byk cerita/keji /maki org lain.x pasal2 kite dapat saham akhirat percuma. saham yg besar pulak tu. knape selalu lupe.."Setiap perbuatan kite akan ditanya dihdpn Allah s.w.t. ape kite nak jwb? xkan nk jwb "ala org lain kate tu bole jer". bole ke jwb camni dpn Allah. x kire la parti ape pun, knape kite tinggalkan Allah & Rasul dibelakang? kite mengaku Islam, Islam tang mane? tang IC? saudara2 semua marila kite tanya diri kite sndiri, btul ke kite Islam? tang mane? kite letak Allah kt mane? kite ckp kite tahu hukum Allah, tp kite x pedulikn, kite main2kan lg. bersiap lah kite dihdpn Allah, xde siape yg dpt tolong kite..

EMBONG berkata...

aku rasa pemilik blogger nie kurang cerdik atau bodoh. Nie katanya.

"Mana ada manusia boleh edit video dengan begitu sempurna sekali. Panggil pengarah dari Hollywood pun belum tentu dapat edit video macam tu."

dalam dunia yang serba canggih nie, setakat video cap ayam mustafa ali tu kacang.

cuba kita tengok cerita transformer, mcm mane pengarah hollywood buat manusia hidup bersama robot. fikir2 kan.

Awanama berkata...


"Mana ada manusia boleh edit video dengan begitu sempurna sekali. Panggil pengarah dari Hollywood pun belum tentu dapat edit video macam tu."
sorry to say la.. sy suke bt video. zaman serba canggih nie bnyak software yg boleh edit vedio.. kalo yg expert sgt die bleh letak sape2 je dlm video tu.. (we not hacker but we are anonymous.. we are legend)

Awanama berkata...

porno,porno dan porno..dah xde modal berkempen kew?

Awanama berkata...

Kalau video boleh edit..Ada software boleh tukar muka.. Fikirlah logik sikit, takkanlah punya ramai puak-puak it dalam pakatan rakyat, takkan tak boleh buat video pemimpin umno tengah balun? Try la buat tengok.. baru boleh kata video anwar & stopa ni edit..

Awanama berkata...

Allah maha mengetahui lagi maha bijaksana (",)

Awanama berkata...

Kalaupun video itu mampu dibuat oleh kecanggihan teknologi sekarang. Hakikatnya Mustafa Ali tidak membuat laporan polis. Kenapa? Sebabnya beliau takut akan disiasat dengan lebih terperinci. 2 orang AMK telah ditangkap mengedarkan DVD tersebut..adakah kerja pihak lawan? Sedarlah saudara-saudara...permainan politik dalaman PR itu terlalu kotor. Kerana sebab itulah Allah nak tunjuk satu persatu kebenaran yang saudara-saudara minta dari solat-solat hajat sebelum ini. Wallahhualam....

Awanama berkata...

12/04/13 10.30am Mustapa dan 2 peguam memasuki perkarangan balai polis untuk membuat laporan polis mengenai video palsu ke atasnya.
12/04/13 11.15am Mustapa melambai2 kepada pengikutnya yg berkumpul di luar balai polis sebelum menaiki kenderaan dan menuju ke masjid utk menunaikan solat jumaat dan solat hajat utk memohon petunjuk kebena=-0=\[p^4 %$##@!&*^&^%%$%^^_++(*&^%^&&^%%

Ralat: komputer saya tersalah taip :p

Awanama berkata...

12/04/13 10.30am Mustapa dan 2 peguam memasuki perkarangan balai polis untuk membuat laporan polis mengenai video palsu ke atasnya.
12/04/13 11.15am Mustapa melambai2 kepada pengikutnya yg berkumpul di luar balai polis sebelum menaiki kenderaan dan menuju ke masjid utk menunaikan solat jumaat dan solat hajat utk memohon petunjuk kebena=-0=\[p^4 %$##@!&*^&^%%$%^^_++(*&^%^&&^%%

Ralat: komputer saya tersalah taip :p

Awanama berkata...

dh 2 lau pandai edit video..ce wat gop 1 video pm ite.bodo sep pioh karat ijau spender putih nim.

Sofian berkata...

Kalau sesiapa yang yakin sangat video tu edit. Nasihatkanlah si Stopa tu bawak bersumpah atau sekurang2nya membuat laporan polis. Kesian si stopa tu kena fitnah. Tapi kalau video tu betul Stopa jangan pulak gatal2 nk bersumpah, nanti makan diri pula. Nati UMNO juga yang salah.

Awanama berkata...

ameno babi. tadkde maruah.

Awanama berkata...

siapa nak mengaku salah hoi

Awanama berkata...

alhamdulillah..free jer si pengarang ni dapat dosa,,bertaubatlah..

A.B.U

Awanama berkata...

video tu best, nampak tak stopa dok wrestling atas bawah, nampak tak stopa dok gelentel... best wehh..grenti tu stopa dengan bunyi suara dia loghat tganu...macam mana nak kata edit...apa apa lah,.. tapi itu pasti stopa..

Awanama berkata...

nak buat royal comission ke to investigate...dah pasti dia tu org kuat PAS...

Awanama berkata...

berapa la dia nie kena bayar
be end kan suka kasi duit xD

Awanama berkata...

ngapa stopa tak jilat ek?

Awanama berkata...

Yg pro FUCKATAN bz body kat cni pehal? Kalau betul sekali pun lu pencacai FUCKATAN tak pernah nak admit. Tada baca punya orang.

Anak Bakai Kedah berkata...

Fitnah adalah satu dosa besar,semua orang tahu,kita jangan tunpang sekaki,nanti xpasal2 dapat saham yang sama banyak dengan orang yang buat fitnah....
orang dapat projek bila menang PRU kita yang dapat dosa....
ingatlah Allah maha mengatahui,hindarkanlah diri kita dari pekara-pekara yang berunsur fitnah ini.Fitnah ini kerja Syaitan....

Awanama berkata...

he he buat la sebijik sapa2 yg org pas benci dlm umno! ha buat la buat. solat hajat byk2. dah dpt kebenaran tak nak terima tak habis2 KONSPIRASI!