Khamis, 18 April 2013

TERKINI! Gambar dan Cerita di Sebalik Pelancaran AkuJanji (Manifesto) BN Kedah! #TukarKedah #SaveKedahGambar-gambar di sekitar pelancaran AkuJanji(Manifesto) BN Kedah.

Pelancaran AkuJanji Kedah dirasmikan oleh Mantan Menteri Besar Kedah, Tan Sri Osman Arof, bersama dengan Datuk Paduka Ahmad Bashah dan Datuk Paduka Mukhriz Mahathir. Pelancaran AkuJanji BN Kedah ini ialah untuk menunjukan pada rakyat bahawa BN Kedah benar-benar telah berubah dan akan meneruskan khidmat cemerlang kepada rakyat.

BN Kedah akan memastikan rakyat di jaga dari pelbagai sudut, malah akan meningkatkan ekonomi Kedah dari masa kesemasa. Keterangan dalam buku AkuJanji BN Kedah akan Mc detailkan nanti.

BN Menang Rakyat Senang!

McTheory:
Pilih BN, undi BN.. nescaya selamat dunia akhirat..

4 ulasan:

kuanakkedh berkata...

Aku pilih BN Insya Allah. Teruk2 jahat2 BN dlu xpernah lg roboh madrasah. kolej insaniah tu jasa UMNO. harap haprak PAS tau pemuhong, rompak harta negeri!

Vote 4 BN!
Hidup BN.Kedah!
Menag BN..AMIN!

hangkedee berkata...

Pas pati kuat kongkek.mat sabu.bilik 121 terkini setopa sepeda.

no name berkata...

Kte bekerja kerana ALLAH...ikhlas kan hati jgn kutuk maki itu kerja mereka...

Tanpa Nama berkata...

toksah jadi bodoh UMNO.. madarasah t diroboh untuk pembangunan surau baru.. serupa seperti MASJID ALOQ MALAI yang dirobohkan untuk pembinaan MASJID AL-BUHARY di ALOQ MALAI... jangan jadi bodoh