Isnin, 2 September 2013

HOT! Amoi Seksi Ni Maki Polis Babi?

Berikut kenyataan Quincy Lim, hasil daripada screen shot akaun facebooknya.
Quincy barangkali tidak menduga, komen itu bakal dibaca ribuan pelayar internet.

KLIK  [ di sini ] untuk ke facebook Quincy.
Saya tidak pasti samada dia pelajar INTI International University & Colleges, seperti dicatatkan.  Jika benar, tidak sukar untuk mencari gadis ini dan menasihatkannya.

Di bawah, status dimuatnaik beserta komen Quincy dan beberapa  rakannya.
Komen Quincy berbaur perkauman itu dikongsikan bersama saya oleh rakan dari Sarawak.


Quincy, polis Melayu BUKAN babi, polis INDIA dan CINA juga bukan babi, begitu juga dengan polis lain. Mereka semua  manusia seperti awak, tidak berekor dan tidak sentiasa menjulurkan lidah

Untuk pengetahuan awak,  majoriti polis berbangsa Melayu dan mereka dibantu oleh polis berbangsa lain di Malaysia untuk memastikan awak, keluarga serta rakan taulan berpeluang hidup LEBIH selamat.   

... selamat menari dan menjadi pelajar.

Molek sekiranya Quincy memohon maaf di atas keterlanjuran kata itu jika enggan banyak laporan polis dibuat terhadapnya.  Jika Quincy ditahan untuk tujuan siasatan, kelak polis akan bertanya ...

"Awak hebohkan di facebook mengatakan polis babi ke?"

Cerita ni Mc ambil dari blog Mazidul.
Cakap banyak pun tak guna, sumbat masuk lokap seminggu, baru dia kenal erti penyesalan. heh..
McTheory:
Bagi kat rumah kontrak bangla dua hari.. hancur lebur amoi ni.. he he.. lepas tu baru kita tengok sapa jadi babi..

6 ulasan:

Awanama berkata...

Ambik kote babi, kasi tonyoh kat muka dan puki dia ... baru dia lebih rasa syiok ??! Bila polis tangkap dia tonyohkan seharian dilockup .. dari pagi hingga malam..baru berkesan pengajaran terhadap sicibai sial niii...!!

Awanama berkata...

lu muka serupa anjing amoi... banyak kuat menyalak...jangan sampai kena kutip dgn melayu mei

Awanama berkata...

pelik. klau bnda yg hina umpama babi, knp kaum 'itu' mkn babi? manusia tnpa akal fikiran

Awanama berkata...

Kadang2 aku tak faham undang2 kat Malaysia ni.kenapa mesti nak tunggu laporan polis dibuat baru bolih buat siasatan.kekadang sampai beratus laporan polis dibuat,tapi polis masih belum ambil sebarang tindakan.Kalau apa yg dibuat olih mangkuk2 tu dah tentu salah,cekup aja.dakwa terus di mahkamah dan jatuhkan hukuman.kalau dinegara jiran aku tenguk kes2 mcm ni tak ada nak tangguh2 sampai bertahun2.tangkap,dakwa dan jatuhkan hukuman habis citer.biar dia orang tahu langit tinggi ke rendah.

Awanama berkata...

.

Awanama berkata...

....