Sabtu, 16 November 2013

HOT! Wan Salleh Bekas Ketua PKR Kedah Umum Keluar Parti!Satu tamparan hebat pada PKR Kedah apabila bekas Ketua PKR Kedah keluar parti.
Beliau membuat sidang media di Hotel De Baron.

Sebab utama beliau meninggalkan parti adalah disebabkan PKR Kedah bagai tidak berfungsi dan masih tidak membuat sebarang aktiviti termasuk mesyuarat parti.

- PKR pusat tidak mengambil berat kpd Cabang2 di seluruh Malaysia dan ketua2 yg bertungkus lumus menghidupkan parti

- Telah mengosongkan pejabat PKR Langkawi kerana telah 6 bulan tertunggak

- Pimpinan Pusat dan Negeri dilihat angkuh tanpa mengambil tanggungjawab terhadap kesunggguhan ketua2 cabang yg bersusah payah, berhabis wang ringgit, tenaga serta mencari sokongan namun dikesampingkan cth kepimpinan di Kulim Bandar Baru, Alor Setar, Kubang Pasu dan yg nyata Langkawi

- Kecewa kerana tidak diberi peluang utk bertanding di DUN Kuah namun membawa masuk org asing yg tidak faham keadaan setempat.
- Kepimpinan Pusat tidak mahu mendengar nasihat kepimpinan tempatan

- Akan terus menabur bakti kpd pddk Langkawi setakat kemampuannya namun bukan ats tiket politik...tidak akan menyertai mana2 parti politik

- keluar parti bukan kerana ditawarkan wang ringgit oleh mana2 parti...tidak akan menyertai UMNO dan tidak akan berkompromi dgn UMNO krn bersimpati dengan rakyat Malaysia.

- Jika badan NGO perlu utk memberi ucapan/buah fikiran akan di utamakan demi nasib anak bangsa Malaysia.

- Mengistiharkan meletak jawatan sbg Ketua Cabang PKR Langkawi dan keluar dari parti PKR berkuatkuasa hari ini dan tidak akn melibatkan diri lagi dgn PKR.

McTheory:
PKR Kedah boleh tutup Kedai la kot.. hehe..

4 ulasan:

Dyll berkata...

"tidak akan menyertai UMNO dan tidak akan berkompromi dengan UMNO krn bersimpati dengan rakyat Malaysia". Apa maksudnya wahai Wan Salleh. Kejam sangatkah kerajaan BN / UMNO terhadap rakyat Kedah selama ini? Tak perlu nak memburuk2kan BN/UMNO sedangkan parti PKR yg anda sanjungi dulu, terlebih teruk....

Tanpa Nama berkata...

Kepada Tn Wan. La ni Parti mana yg teruk. Klu UMNO teruk lama dah Msia kena jual. Jgn kerana x dpt jadi calon nak salahkan UMNO. Tn Wan baru jaga dr lena. Namapon PKR tapi habok pon x ada. Mmg jadi PakTurut Tn Wan. Kesiannya....

Tanpa Nama berkata...

apa bendapun nk salahkan UMNO.awat tak kata bini hg buncit dulu org UMNO yg balun.bukan tak tau pkr tu mcm hapraak,hg ingat anwar nk nampak hg sgt kalu dah beruban.kalau macho,kulit licin kut la dia nk simpan buat anak ikan..

Tanpa Nama berkata...

Muka tua dah macam nak mampos .. tak sedar2 diri lagi ,, Anuar dah besa main belakang hang kot..sekurang2 pun pegang peliak dia ?!