Jumaat, 27 Februari 2015

Mahfuz Omaq Buat Lawak Nak Kena Tampaq!Apa kena dengan Mahfuz ni? Sakit mental ka apa? Sedih aihh.. mentaliti ahli parlimen Pokok Sena macam ni..

Ketua penerangan PAS menyindir keputusan Umno yang tidak bertanding dalam pilihan raya kecil DUN Chempaka bulan depan dengan alasan "perpaduan ummah".

Dalam kenyataannya, Datuk Mahfuz Omar berharap Umno tidak bertanding dalam pilihan raya kecil atau umum selepas ini. 
"Dengan keputusan yang dibuat ini, PAS berharap agar Umno tidak lagi menghantar calon di dalam mana-mana pilihan raya kecil mahupun pilihan raya umum kerana ia secara tidak langsung mengakui Umnolah punca utama perpecahan yang berlaku dalam kalangan masyarakat," katanya. 
"Apabila Umno bertanding di dalam pilihan raya, suasana perpecahan dan perbalahan sering berlaku kerana Umno sering memanipulasikan jentera kerajaan untuk kepentingan partinya sahaja dan sekali gus mewujudkan padang permainan yang tidak rata," katanya.
Umno tidak akan meletakkan calonnya dalam pilihan raya kecil kerusi Chempaka bulan depan susulan kematian penyandangnya Datuk Seri Nik Aziz Nik Mat baru-baru ini. 
Ketua penerangannya Datuk Ahmad Maslan berkata keputusan itu dibuat bagi memberikan tumpuan pada usaha pemulihan Kelantan akibat banjir besar tahun lalu.
"Umno tidak bertanding di DUN Chempaka. Tumpu selesai bantuan banjir dan perpaduan ummah," katanya dalam mesej di Twitter.

Rasanya dia ni jiwa kacau, kurang kasih sayang.. patutnya bagi la komen yang bernas. Ini tak, semuanya dia nak bantah. Dah nama pembangkang, perlukah bangkang semua?


McTheory:
Kalau budak-budak ni, mau kena sekeh dah.. 

9 ulasan:

HAMIDIsP berkata...

Sah otak si mampus ni dah gila. Kesian..

Tanpa Nama berkata...

Rugi rakyat Kedah mempunyai ahli parlimen yang tersangat cerdik ni.

Tanpa Nama berkata...

Hidup mati Mr Bean dalam politik mesti banyak bercakap yang tak betul, bohong dan menipu

Tanpa Nama berkata...

Orang bodoh jangan dilayan.

Tanpa Nama berkata...

Diberi watak kacang hantu memandangkan itu saja kebolehan yang ada. Confirm tercekik diri sendiri.

Unknown berkata...

Salam. Blog/portal tuan di pautkan ke http://spotthebloggers.blogspot.com Mohon email andainya tn membantah. TQVM.

Pedang Bertuah berkata...

Presiden tengah goyang... jadi berlumba-lumba lah Mahfuz dengan Mat Sabu nak menonjolkan diri sebagai bakal pengganti paling ideal. Tapi setiap kali Mahfuz ni buka mulut, semua tahap longkang punya pemikiran...

Tanpa Nama berkata...

Antara ahli parlimen paling bodoh dalam sejarah negara...

IBU RISKA berkata...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI