Khamis, 29 Disember 2011

PANASS!! CERAMAH MAT SABU DISAMBUT TELOR AYAM BUSUK!!Mat Sabu datang ke Kedah dengan harapan untuk membuat onar dan terus memfitnah kerajaan pusat dan UMNO/BN.

Namun rakyat Kedah sudah sedar akan pembohongan yang akan Mat Sabu lakukan.

Mc tidak berada ditempat kejadian namun sahabat-sahabat yang menyokong perjuangan kami memberitakan perkara ini kepada Mc.


Khabarnya, Mat Sabu berceramah di dalam Wat Siam (Tokong Buddha Siam) bersama-sama dengan abang angkatnya Guan Eng, namun Guan Eng memberi peluang Mat Sabu memulakan pembohongan terlebih dahulu.

Sedang rancak Mat Sabu berceramah, hinggalah ke topik Mat Sabu mengangkat Mat Indera dan komunis sebagai pejuang kemerdekaan.

Tiba-tiba..

Dua biji telor ayam busuk datang dari tempat orang ramai.

Kecoh juga la keadaan.. rupanya telor ayam busuk pada Mat Sabu tu, hadiah dari 'bekas homeguard' pada zaman komunis dulu. Mereka menyelar Mat Sabu kerana berani menyanjung komunis, sedangkan kata mereka, komunis hari-hari bunuh orang di Tanah Melayu.

Kalau komunis perintah Tanah Melayu, jangan harap la kita nak dapat nama Malaysia. Bahkan jangan mimpin kita akan merdeka. kata mereka lagi.

Mereka terus memaki Mat Sabu sambil di bawa keluar oleh Unit Amal dan penyokong tegar Pas.

Keadaan Mat Sabu?

Mungkin pergi mandi.. Mat Sabu pergi main sabun.. hehe..


McTheory:
Moral of this story ialah.. orang dah menyampah dengan pembohongan Mat Sabu!

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

LEMPAR KEDALAM LONGKANG SAJA SIOTAK LEMBU NIE

Tanpa Nama berkata...

Mangkok Mat Sabu dah tak ada harga di Kedah. Dah jadi kupang tembaga. Tu pun tak malu terhegeh-hegeh mai sini. Orang PAS Kedah tok sah la dok layan mangkok ni. Nanti rosak dengan hangpa sekali. Tapi kalu hangpa rosak pun baguih juga.HANGPA PUN BUKANNYA BAGUIH SANGAT. hehhehe

praha2 berkata...

eden mombori 100% sokongan pado bokas home guard tu. kalo bolih bilo dio datang lagi bori tahi lombu. padan muko

Tanpa Nama berkata...

Org dah kenal PAS..Teruk.Bagi 10 alasan menghalalkan madrasah diroboh.Gampang aje.Jangan heran Agama pun depa Kuda. Kalimah Allah pun depa gadai.Apatah lagi madrasah.Mintaa org PAS repot Polis kes derhaka Sultan konon. Yang MB Selangor jatuhkan maruah Islam awat tak repot polis. Yang pecacai guling depan kereta istana Perak awat tak repot polis? Bodoh.....