Isnin, 24 September 2012

GEMPAR!! Samseng Dap TIKAM Ketua Pemuda UMNO Kepong??


Semalam Ketua Pemuda UMNO Kepung kena tikam. Blog MyMassa kata itu kerja samseng Dap. Betul ke?

Ganas. Memang ganas puak-puak DAP sekarang ini. Main tikam-tikam, sembelih-sembelih sahaja kalau tidak puas hati.

Yang belah kita, hina Rasulullah SAW pun setakat boleh marah sahaja. Kalau di Pakistan, dah lama Ngeh Koo Ham bercerai kepala daripada badan kena roadside bom.

Kenapa kami kata ini semua kerja samseng DAP? Nilaikanlah sendiri, beliau merupakan KP UMNO di Kepong yang merupakan kubu kuat DAP semenjak merdeka. Bukan senang hendak jadi KP di kawasan DAP yang bukan tempat UMNO bertanding pun.

Kalau tidak percaya, tanyalah KP Seputeh. Beliau yang berhadapan dengan GIANT DAP Teresa KOK sentiasa mendapat ancaman daripada chauvinis tegar DAP yang menguasai kongsi-kongsi gelap di kawasan itu.

Mengikut rekod, Datuk Norizan ini adalah seorang yang sangat VOKAL melanyak DAP dan fuckatan. Ingat lagi kes Adam Adli hampir kena penampar Jepun di Balai Polis dahulu?!! Hah, itu semua budak-budak Datuk Norizanlah itu. Dan dalam UMNO KL, beliau merupakan antara dua KP UMNO yang begitu lantang dan vokal selain KP Seputeh.

Jadi, tidak hairanlah beliau diserang sebegini. Sebabnya kelompok berani mati yang diketuai beliau dalam UMNO memang begitu memberikan kesan kepada samseng-samseng fuckatan!

Dan kalau dilihat sejarah, beliau juga pernah membuat headline apabila menentang pelantikan Ezam Mad Nor sebagai senator baru-baru ini.

Namun, kalau nak diikutkan, KP Seputeh lebih halus serangannya. Habis terbogel agenda mengkristiankan penduduk Islam Seputeh oleh Teresa KOK apabila beliau mendedahkan pergerakan misionari yang sangat aktif di sana.

Apakah selepas ini beliau pula menjadi sasaran?!! Apa-apa pun marilah sama-sama kita doakan agar pahlawan UMNO seperti Datuk Norizan ini selamat dan cepat sembuh. Orang Melayu dan UMNO sangat-sangat memerlukan manusia berani seperti beliau.


McTheory:
Orang Melayu kena bangkit, sampai bila kita asyik di buli!!

1 ulasan:

BOSS/// berkata...

semoga KP UMNO kepong sihat kembali dan AL-FATIHAH buat timbalan ketua UMNO bahagian kepong,semoga roh beliau dicucuri rahmat.insyaALLAH...