Isnin, 11 Februari 2013

PANASS!! BN Perlu Majoriti 2/3 Untuk Halau Ambiga Dari Malaysia!!Tentunya saranan yang diberi oleh Tun Dr Mahathir sangat bermakna. Rakyat harus mengundi 2/3 terlebih dahulu bagi melucutkan kewarganegaraan rakyat Malaysia yang cuba memecah-belahkan rakyat, maka Perlembagaan Persekutuan perlu terlebih dahulu dipinda, kata bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad.

Menjelaskan bahawa Perlembagaan itu hanya boleh dipinda sekiranya kerajaan yang mentadbir memperoleh majoriti dua pertiga di Parlimen, beliau menyeru pengundi dapat membantu Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Umum (PRU) ke-13 nanti.

Tun Dr Mahathir berkata demikian ketika menjawab soalan salah seorang hadirin majlis ‘Santai Bersama Tun M’ di Institut Latihan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur hari ini yang membangkitkan soal melucutkan kerakyatan individu-individu seperti bekas Pengerusi Majlis Peguam, Datuk S Ambiga yang dilihat berselindung di sebalik nama NGO dan memecah belahkan rakyat.

Halau saja individu yang cuba menghancurkan negara. Nak simpan buat apa lagi. Kalau di sesetengah negara, mereka ini dah lama dihukum buang negara, atau ditembak!


McTheory:
Orang macam Anwar dan Ambiga memang tak guna disimpan..

1 ulasan:

Unknown berkata...

tembak saja bagi mampus dok kat malaysia nak tunjuk samseng halau saja balik india lgi senang amam la malaysia..selagi dok ada seekor dua ni selagiitulah malaysia x aman.