Isnin, 15 April 2013

PANASS!! Blogger Pakatan 'Sahkan' Pelakon Dalam Video tu Bukan Stopa Ali!! #SpenderStopa

Mc tergelak besar dengan satu 'analisis' blogger pro-pembangkang yang bukan sahaja low class tetapi silap besar. Anda baca printscreen blogger pro-pembangkang itu, Blog MiM, mendedahkan segala penipuan pembangkang ni.




Anda bandingkan foto blogger pro-pembangkang dengan printscreen asal video terlarang yang Mc terima daripada pembaca blog ini :



Anda lihat rambut di dalam circle. Pelik!



Ternyata tidak terdapat tanda seperti yang didakwa oleh blogger pro-pembangkang itu! Kantoi dan memalukan!

Mc tidak sangka blogger pro-pembangkang begitu desperado cuba berbohong untuk mempertahankan individu yang didakwa mirip pemimpin tertinggi PAS. Dan tindakan mereka yang cuba berbohong sudah pasti akan menyebabkan lebih ramai lagi rakyat tidak percaya kepada blogger pro-pembangkang.

Yang lebih peliknya ialah blogger pro-pembangkang sendiri telah menyebarkan foto-foto terlarang di dalam blog mereka. Mc pun tutup part yang tidak perlu disiarkan di dalam blog ini. Bukan apa, takut ramai yang muntah bila tengok nanti. he he..

Apa pun analisis yang Mc ambil dari Blog MiM, memang terbaik!

McTheory:
Ada lagi cai Pakatan yang nak nafikan semua ni?

3 ulasan:

Awanama berkata...

Kepada YB dato mustapa ali...sy amat bersimpati.so sy hrap sudah2lah menuduh mengkritik kjaan.kita mnusia x sempurna.kita bkn nabi yg MAKSUM.INSAFLAH...ingalah ALLAH akan membuka AIB kita kalo kita slalu membuka aib org.

Awanama berkata...

Sampai jelas tera tu nk PEMUHONG lagi bangsa PAS Setan ni.. aku mmg panaih la tgk bangsa setan pakai kopiah ni.. perangai macam Yahudi KAPIAQ!!

Awanama berkata...

Saya tonton video tersebut. Sah memang mustapha ali. lagi banyak pas bohong lagi bagus. memang tak layak memerintah. satu tamparan hebat kepada PAS.