Sabtu, 20 April 2013

PANASS!! Blogger Pas Di tangkap Ketika Sedang Rakam Gambar Punggung Puteri UMNO! #TolakPR #TukarKedah


Satu story hot yang Mc dapat dari troopers TMK di Padang Terap. Ketika penyokong UMNO/BN sedang berkumpul menunggu calon-calon Parlimen dan Dun keluar dari dewan. Seorang lelaki disyaki blogger atau troopers Pas telah ditangkap kerana terlalu asyik merakam punggung seorang puteri UMNO.

Bila salah seorang troopers TMK menghampiri blogger Pas terbabit, dia agak mengelabah dan cuba mengelak pergi ke tempat lain. Namun tangannya ditarik. Bila disoal datang dari mana dan siapa, troopers Pas tu kata dia dari BN Kubang Pasu. Tapi bila ditanya siapa nama Ketua Bahagian UMNO Kubang Pasu, dan nama Ketua Pemuda. Dia cakap tak tahu, dan tak boleh jawab.

Bila troopers TMK check Kameranya, terdapat gambar-gambar penyokong Pas dan PKR Padang Terap sedang bersorak. Penyokong UMNO pun ada gambar, tapi kebanyakannya gambar yang negatif dan paling banyak gambar punggung puteri UMNO. Gila betull.. gila seks rupanya mamat Pas ni.

Dengan sopan kita minta dia delete kesemua gambar dan sila berambus jauh-jauh! Andaikata kalau dia masih ada disitu, nescaya hancur blogger Pas tu dikerjakan oleh semua penyokong BN. Kurang hajar betui!

Apakah orang Pas ni memang gila seks? Dok kumpul gambar punggung pulak. Dah Ketua UMUM depa gila punggung, habis anak buah pun dok gila punggung juga. Rosak-rosak!

McTheory:
Dok ambil gambar macam tu, untuk buat fitnah la tu..

8 ulasan:

Awanama berkata...

ingat anwar ingat punggung, ingat pas ingat spender!

Awanama berkata...

nak lancap depan laptop la tu

Awanama berkata...

Ntah ape le entry ko ni..cm xde akal..

Abe Long berkata...

mohon admin pautkan link www.abelongthekacak.us di blog admin.

blog admin dah dipautkan di blog sy. terima kasih

Awanama berkata...

Nama pun PAS = Parti Ajar Seks

Awanama berkata...

Mamat tu dpt ilham dr Pak Stopa.. hahahah

Anak Bakai Kedah berkata...

tengok dari lenggok dan warna biru,comform la dia nie Putri Umno nak p meting...

Gombug berkata...


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...