Sabtu, 20 April 2013

TERKINI! Spender Stopa Juga Muncul di Penamaan Calon Kedah #PRU13 #BNbagus



Gambar penamaan calon sekitar negeri Kedah. Kalau mengikut terkini, penyokong BN mendahului di semua parlimen, kecuali Pendang.





Gambar diatas dari Parlimen Baling, Kedah. Penyokong di Baling sungguh meriah!

Kat bawah ni penamaan calon di Pendang!





Hanya di Pendang penyokong BN agak kurang berbanding Pas. Manala agaknya Mat Sabu import orang ni!!

Kat bawah ni penamaan calon di Kuala Kedah, nampak seimbang!




Nampaknya tidak ada sebarang provokasi yang berlaku di sekitar penamaan calon di Kedah, cuma Merbok ada banner provokasi dari pihak Pakatan Haram.


Kat bawah ni gambar dari Kulim Bandar Baharu!





BN Kulim Bandar Baharu, memang tengelamkan penyokong PR. BN dianggaran 3 ribu, PR hanya 1 ribu lebih saja.

Kat bawah ni, gambar dari Parlimen Jerlun dan Dun Ayaq Hitam



Kemudian kita ke Sik, tengok keadaan disana,



Dikawasan lain, Mc masih lagi menunggu update dari TMK yang lain.

Paling menarik, MB Kedah Azizan Razak akan berhadapan dengan anak buahnya sendiri sebagai calon BN. Malah di Sungai Limau, ada pertandingan 4 penjuru.

Ada banyak lagi cerita menarik, update nanti ok.

McTheory:
Tengok penyokong BN di Kedah, sudah tewaskan Pas.

9 ulasan:

Awanama berkata...

Alhamdulillah..nampaknya org kita semua ambil berat antara satu sama lain...tapi yang sedihnya kenapa bangsaku sampai bawak seluar yang tak berapa kecik usung merata...??? Kita kt rumah ni nk sidai seluar tu nk tayang kat org pun rasa malu yg amat....sedihnya lihat bangsaku..

Awanama berkata...

Cetek ilmu agama..ni jadi..fitnah...dosa lebih besar dari membunuh

Awanama berkata...

BN bagi upah mau org tak ramai... PR tak bagi apa2 tp tetap ramai... ppuuihh..

Awanama berkata...

TERBAIK BN....AKU MINTA PEMUDA2 BN YANG PACAK BENDERA KIBARKAN STOPA SPENDA JUGAK BUKAN APA KHUSUS UTK YG MALU NAK TENGOK VIDEO ZINA STOPA...HIDUP BN

Awanama berkata...

Dengaq ceramah pas pis pus lagi teruk kena bagi duit...apa pemimpin depa minta lagi...duit BRIM di suruh dermakan pada tabung pas....ternyata org PAS bukan semua bodoh mcm pemimpin depa...duit BRIM utk kegunaan keluarga....

Awanama berkata...

ya org pas bukan semua bodo sekarang kami sudah sedar...tunggu 5 hb nanti kami pasti undi BN

Awanama berkata...

Saya sokong BN 100%..Pakatan memang tak bleh..isu kalimah Allah pon tak bleh nak pakat..pakatan rakyat aper..??

Mat Bukit Hijau berkata...

orang yang bawak seluaq kecik sana sini maruahnya kurenggg....
dan terlalu percaya berita hairan dan tv3 suku sebab tue boleh jadi macam tue.
ingat-ingat kat Allah cikit,kalau setakat vedio fitnah nak jaja sana sini untuk menang PRU 13 silap la bro...sampai bila bangsa melayu nak maju?
mai kita pakat-pakat pangkah PR,Insya Allah kehidupan kita lebih baguih dari la nie...
nie nak ajak berubah xmau...kerja dok cari salah orang lain,pada hal diri sendiri yang xbetui...

Gombug berkata...


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...