Khamis, 26 Jun 2014

INFO! Litar Lumba Kedah, Bukti BN Janji DiTepati! @MukhrizMahathir #KedahSerataRata


Satu lagi janji PRU13 ditepati apabila YAB Dato' Seri Haji Mukhriz Tun Mahathir, Menteri Besar Kedah mengumumkan pembinaan Litar Lumba diatas sebidang tanah berkeluasan 50 ekar di Sungai Petani.

Pengumuman tersebut dibuat YAB Menteri Besar Kedah setelah selesai mempengerusikan mensyuarat EXCO di Wisma Darulaman




Jom sahabat join kami di Mukhriz Mahathir FC.. nak join KLIK LINK bawah ni..

https://www.facebook.com/MukhrizMahathirFC

5 ulasan:

Awanama berkata...

Time PR, berjaya bangunkan projek terbengkalai depan Menara Alor Setar.

Sekarang bee end nak buat projek lagi.

Kroni makan daging, rakyat dapat kuah.

Berapa banyak projek bee end dulu jadi tempat sampah?

Tengok projek bee end seterusnya...

Awanama berkata...

Macam cemburu je

Awanama berkata...

Betul tu kroni makan daging, rakyat makan kuah tapi kena ingat pas dapat tulang buat sup campur hati yg busuk

Awanama berkata...

Mcm mana projek k keli yg pas buat dulu kat sik n projek pengumpulan hasil pertanian kat sg.petani . Bnyak mana dah pas eksport buah2an kat luaq negara n Dah berapa ribu ikan keli yg berjaya di eksport bro
Tu semua projek masa pr perintah kedah.kroni dapat duit buat projek rakyat dapat bangkai keli n buah busuk

Awanama berkata...

Mcm mana projek k keli kat sik n projek pengumpulan hasil pertanian kat sp yg pas buat masa perintah kedah dulu. Agak2 dah berapa ribu ekoq ikan keli dah dijual n buah2an tempatan dieksport kat luaq negara.
Tu bukan projek kroni ka ....
Kroni dpt duit lari rakyat dpt. Bangkai ikan n buah busuk jer.