User Online

Politics Blogs

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Sabtu, 30 Januari 2010

KERAJAAN PULAU PINANG DAH NAK REBAH, GUAN ENG MULA GELABAH!Baru-baru ini Ahli Parlimen Bayan Baru Datuk Seri Zahrain Mohd Hashim secara keras menyerang Ketua Menterinya, Zahrain yang juga bekas Pengerusi PKR Pulau Pinang menggambarkan Lim sebagai "diktator", cauvinis dan berfikiran komunis.

Zahrain juga berkata pakatan pembangkang perlu menghentikan sebarang tolak ansur dengan pemimpin itu setelah Guan Eng gagal menunaikan janji-janji pada pilihan raya umum lalu.

Sedangkan baru semalam timb. pergerusi PKR Pulau Pinang menafikannya Law Choo Kiang menafikan bahawa PKR Pulau Pinang bergolak. Katanya semua ini adalah khabar angin buruk yang dibuat oleh UMNO/BN untuk memporakperandakan Pakatan Haram, nak baca sini.

Hari ini pula Ds najib mengulas berkenaan keadaan isu masalah dalaman PKR ketika ini, merupakan satu masalah dalaman yang sungguh serius dan mungkin krisis ini akan berjangkit ke negeri-negeri tadbiran PR yang lain.

Semua ini berlaku disebabkan penolakan rakyat yang jelas mula kelihatan, berikutan dasar-dasar sempit PR yang tidak dapat diterima oleh pemimpin-pemimpinnya sendiri.

Guan Eng pula! mungkin masih lagi hanyut dengan mimpi-mimpi indah yang kononnya kerajaan dia masih lagi kuat. Nanti keluarla kenyataan berlapik dari mana-mana tokoh PKR yang menafikan semua ini, dan menuduh UMNO/BN dalangnya. Skrip sama lagi berulang.

Sedangkan PKR Pulau Pinang dah nyawa-nyawa ikan! Pentadbiran PR di Pulau pinang juga dan masuk tahap semput! Retak menanti belah! Tuduh UMNO/BN yang buat, rupanya sendiri tak pandai jaga. Terimalah nasib ko Guan Eng wei. .

MctHeory:
Mari kita lihat, siapa yang kena!

1 Komen Pembaca:

Jeffry berkata...

SLM BRO..KETUA MENTERI JAMBAN NI MMG SAH MENGELABAH!. KENE "ROTAN" DGN BEKAS AHLI PKR PUN DIA DH TAK TAHAN. KLU DIA RASE BTUL DIA TAK PAYAH KOMEN. TP DIA KOMEN MMG ADE BENDA TAK BTUL LA TU HUHUHU

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review