Rabu, 23 November 2011

TUDIAA!! PEMUDA PAS KEHILANGAN TELURNYA!!


KUALA LUMPUR Nov (Bernama) -- Pemuda PAS membatalkan
rancangan mereka untuk mengadakan demonstrasi membantah konsert
penyanyi Elton John di Genting Highlands Selasa malam.
Ketua Pemuda PAS Nasrudin Hassan ketika dihubungi mengesahkan
rancangan untuk mengadakan demonstrasi itu tidak diteruskan
walaupun pihaknya tidak bersetuju dengan konsert oleh penyanyi
berkenaan.

"Ya, tak ada demo malam ini. Ia merupakan keputusan pucuk pimpinan
PAS negeri," katanya secara ringkas.
PAS pernah membantah konsert penyanyi terkenal Adam Lambert pada
tahun lalu apabila Nasrudin mengetuai lebih kurang 200 anggota
pemuda PAS membantah konsert penyanyi itu pada malam konsert itu
diadakan.


Sebuah portal berita memetik Ketua pemuda PAS Pahang Shahril Azman
Abdul Halim sebagai berkata demonstrasi itu tidak diteruskan
memandangkan pihaknya memberikan tumpuan terhadap persediaaan
bagi menghadapi pilihan raya umum akan datang.

Dah agak dah,pas mula mula ja sembang deraih last last tunduk juga..Alasan yang bagi sebab nak tumpu pilihanraya..apa punya alasan la pas ni..demo tu ambik masa sampai 44 hari ka?bagitau je la yang PKR,DAP tak bagi demo jangan duk bagi alasan yang nampak hampa tu lembu yang selalu kena sontot ja

Lepas ni tak usah la pas cuba menjadi jaguh lagi,sebabnya suara pas sudah tak laku dalam pakatan haram..kesian pencacai bawahan terpaksa menjilat segala keputusan big boss mereka..sedarlah pas hanya menjadi pak turut dalam pembangkang yang tiada nilainya

Tidak ada satu pun keputusan menyebelahi pas sejak menyertai pakatan rosak.malah segala prisip perjuangan asal pas pun terpaksa dilacurkan demi cinta sejati pas dengan pkr dan dap.

Segala keputusan yang dibuat pas terpaksa di saring oleh dap,pkr dulu sebelum di hebahkan.Hebat betul kuasa dap ni,dalam bab Agama Islam pun mereka berani masuk campur.itu pun pak jangoat masih sayangkan lagi..Pas memang parti low class.

Kami paham semangat perjuangan pemuda pas.tapi jangan la macam hangat hangat taik ayam.kesian ahli ahli pas di kawasan kampung yang setiap hari ditipu oleh pemimpin mereka yang kononnya memperjuangkan Islam.padahal mereka lah yang melacurkan agama untuk parti.Kita tunggu lepas ni pas spin isu ni akan salahkan media.


PMK
PAS=LEMBU DAP

2 ulasan:

Awanama berkata...

biasa arr..lembu2 pas ni memang tak dak teloq dari dulu lagi

Semerah Cili! berkata...

Salam, kepada tuan punya blog, , hope dapat linkkan blog saya ke dalam blog tuan..saya sudah berbuat demikian..nice to noe u...

semerahcili.blogspot.com