User Online

Politics Blogs

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Selasa, 17 Januari 2012

TUDIAA!! Ustaz Kazim Perli Pas Baik Punyaa.. Kisah Hasan Ali!!



Wahai Ustaz Kazim yang menjadi masalahnya, Hasan Ali menegur kepimpinannya yang semakin menyongsang. Kepimpinan parti Islam yang mengikut telunjuk pemimpin sekular macam Anwar dan parti kafir harbi macam Dap.

Bila dah jadi macam tu.. jadi la parti Islam syok sendiri..

6 Komen Pembaca:

Nok berkata...

memang lah apa ustaz kazim tu betul tapi pas ni bukan agama islam...dia hanya sebuah parti yg mengunakan nama islam untuk kepentigan politik songsang mereka itu saja....lgi pun kebanyakan pemimpin mereka adalah ahli punah wallpukah dan pengikut syiah yg diantara 73 yg tidak tidak terima oleh tuhan kecuali ahlisunnah walljemaah....

tapi kebanyakan pengikut dia tak sedar....kalau kita berimamkam org pas pun di kira haram tak sah sembahyang....nauzubilah......walaupun imam tu nik aziz alaihisalam...beliau sesat lagi menyesatkan.....

Tanpa Nama berkata...

ada lagi puak yahudi dalam blog ni

azrul berkata...

kepada Tanpa Nama berkata...17 Januari 2012 11:19 PTG
nie sekoq lg puak yg tegar, jenis tak sedar-sedar lagi kesesatan yang dibawa oleh PAS,, sedarlah,,, sebelum kamu disedarkan...

Tanpa Nama berkata...

cermin diri kita dulu..kita ni baik ke x baik..jangan asyik dok mengata kt orang ja...

HambaNya berkata...

Assalamualaikum
Kepada Nok dan azrul..jangan menuduh org lain sesat..sedangkan kita sendiri tak sedar apa yang ada dlm diri kita..amalan kita diterima atau tidak..saya tidak menyebelahi mana2 pihak atau parti..saya menyebelahi agama saya..tidak baik untuk meletakkan hukum kepada orang lain.sedangkan dosa pahala adalah urusan Dia.

maafkan hamba yang hina ini..terima kasih..

Tanpa Nama berkata...

Jaga2 terhadap kata2 anda. Takut saya baca

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review