Khamis, 22 Mac 2012

SAKIT MATA!! Budak Melayu HISAP GAM bergaduh sesama sendiri!!


Sakit mata tengok remaja anak melayu yang tengah dok naik ni, ikut jalan nak jadi sampah. Mau tangkap masuk sekolah juvana saja budak2 macam ni. Dok luar pun menyusahkan orang, masyarakat dan keluarga. Dok dalam tu kena balun, baru sedar erti penyesalan!

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Tanpa Nama berkata...

Sekarang labur, lepas 3 bulan semua repot polis kena tipu.
Tak ambil pengajaran dari kejadian lepas ke?
Kalau betul nak melabur, dalam negeri banyak, dijamin lagi.
ASN ada, ASB ada,Tabung Haji ada, Bank-Bank pun ada...macam2 ada.
Melayu jangan jadi bodoh sangat