User Online

Politics Blogs

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Sabtu, 15 September 2012

HOT 18SX!! Ngeri! Disebalik Tabir Pembikinan Cerita Lucah!!


Pada peminat cerita lucah, tak kisahlah lelaki ke perempuan. Anda mungkin ingat segalanya hanya seronok semata-mata, namun disebalik tabir pembikinan filem tak bertamadun ini, terdapat fakta ngeri untuk tatapan ramai.

Posting ini hanyalah tatapan untuk kesedaran semua. Semoga kita ambil yang baik-baik saja sebagai teladan.

18 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

tolong ulas dengan jelas,baru minda terbuka.

tai cha 360 berkata...

wau shrok nye haha saya nak masuk geng 77 leh x saya p not l

Tanpa Nama berkata...

Mat sabu nak jadi menteris penternakkan BABI ke?

http://www.kerismalaya.com/2012/10/jangan-halang-hak-asasi-mat-sabu-nak.html#ixzz29KZzWPqv

Abbs® - tiewnama® berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
McTheory berkata...

Oit bangang, ini bukan lucah la bodoh. Ini mengajak orang supaya anti-filem lucah, fahami apa yang terjadi disebalik industri yang tak sihat tu.

Tanpa Nama berkata...

oke la blog umno/bn dari blog pembangkang yg penuh iklan ubat kuat..tengok smpai abes la video ni..jngn bace tajuk je..ni la yg org kate, pandai xleh nk tumpang, bodoh xleh nk diajar....

Tanpa Nama berkata...

SEBAB ITU iSLAM TELAH MENGHARAMKAN INDUSTRI JIJIK INI KERANA WANITA DIBUAT UMPAMA LEBIH TERUK DRPD BINATANG AKIBAT HAWA NAFSU.... PERBUATAN YANG TIADA KASIH SAYANG...

Tanpa Nama berkata...

itula sal..kita igtkn dorg berseronok uper2nya sakit tuh..adesss..

Tanpa Nama berkata...

Blog yang saudara sediakan sarat dgn info yg bermanafaat dan positif untuk perjuangan agama dan bangsa, tahniah dan jgn lelah dgn komentar negatif, yg baik itu ada barakah dan pahalanya disisi Allah. Kembalikan melayu agar bersatu mengagungkan Kalimah Tauhid. Diakhir Zaman ini terlalu ramai ulamak Suu' yg bertopengkan agama tetapi membawa perpecahan dan sebenarnya merekalah agen zionis dan menjadi tunggangan kuffar. Kita harus sentiasa berwaspada. Tahniah penulis blog ini

Unknown berkata...

terima kasih kepada penulis blog ini..macam2 cerita yg bermunafaat utk kita semua..ygbaik
djadikan teladan..yg buruk djadikan sempadan.

Unknown berkata...

ini cerita yg best
ddengar..ramai yg ingin tahu camna cara nak buat filem lucah..

Tanpa Nama berkata...

ape bonde lorh....

hamba alllah berkata...

Ya Allah Ya Tuhan Ku ko selamatkan lah negara ku yg tercinta dari orang-orang yang tak beriman pada mu.

compa berkata...

Baru ada akal... gedik sngt.. tuiihhhhh.. org bdoh ja jadi pelakon lucah

Tanpa Nama berkata...

Baru ada akal... gedik sngt.. tuiihhhhh.. org bdoh ja jadi pelakon lucah

Tanpa Nama berkata...

sy rasa video diaatas tak berapa sesuai utk blog politik seperti ini.. kerana video diatas juga telah byk kali di tayangkan di blog2 lain yg bukan platform politik.. lebih baik tumpukan pada politik dan biarkan blog lain yg tayangkan video seperti diatas..wallahuaklam.

Tanpa Nama berkata...

lima puluh tahun umno meritah negeri kedah.pas baru lima tahun. pas juga ada jasa besar buat rakyat melayu negeri kedah. memindah kandang babi ditempat yg lebih selamat.

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review