Sabtu, 22 September 2012

SERAMM!! Gambar Hantu Penangal Berjaya Di Tangkap!!
Gambar hantu terkini ini dikirimkan oleh seorang pembaca. Menurut pengirim gambar hantu penanggal ini tersebar di laman sosial Facebook dan disertakan dengan teks berikut:

Astaghfirullah hal azim, masih ada lagi manusia yang menggamalkan syirik kepada Allah swt.Makhluk Penanggal ini berjaya ditangkap oleh penduduk di Kuala Kangsar, Perak.

Gambar hantu penanggal ini menyerupai ciri-ciri hantu yang dikatakan sebagai 'Hantu Penanggal' dengan isi dalam perut yang kelihatan, paru-paru dan tali perut jelas dapat dilihat dalam gambar ini.


Sumber gambarhantu.blogspot.com

Kat bawah ni pulak video hantu penanggal yang berjaya ditangkap..

Apa pendapat anda semua ??

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cam superimpose je gambar tu. tak de berita dlm paper atau tv pun. macam dibuat-buat pula gambar ni. tak caya aku.Hek elehhh video ni pun satu. Tangkap cicak kot.Bila org nak tengok cakap takyah. Tipu semua ni. nak glamour saja .

farah dalila fishol berkata...

no komen!

Tanpa Nama berkata...

Hahaha saya sokong! Cari publisity murahan! Hahaha

Tanpa Nama berkata...

Hantu yg dapat nama...hik hik hik....Btul menipu jerr semua ni..hehehe

cik zul anuar berkata...

Tak baik menipu. Kita hanya menakut2kan masyarakat sekeliling dgn pembohongan cerita. Bertaubatlah sblum kita yg dirasuk hantu

Tanpa Nama berkata...

Pnipu nak mampus..

hairul anuar berkata...

Taik kucing ko hantu..puuuiiihhhh

hairul anuar berkata...

Percaya sgt benda2 karut marut ni..hantu mana ada lam dunia ni..semua tu syaitan yg suka permainkn manusia dan menyesatkn kita semua ni dgn benda2 syirik..ppuuuuiiihhh

Tanpa Nama berkata...

caption atas sia sia tipu dek setan jahanam akidah n mati dlm syirik kalau si pengamal itu muslim..tp ye le kan..islam blum tntu beriman.. krana inginkan kecantikan berkekalan sanggup mengamal sihir.. video bawah tu jenis jin liar tu..jin bodo x de kje duk terbang dalam hutan..sesat masuk dlm rumah orang kut..keh keh..