Ahad, 16 Disember 2012

TUDIAA!! Siapa Kata Abby Abadi Tak Pandai Agama? Kali Ni Mc Nak 'BACK UP' @Abby_Abadi112 Pulak!!


Dalam posting kali ni, Mc taknak kutuk Abby, kali ni Mc nak back up Abby kaw-kaw punya. Orang kata kipas kuat-kuat. Ada ka patut budak kat bawah ni kata Abby Abadi tak belajar dan pandai agama? uihh.. sungguh kurang sopan ni.


Budak ni tak tahu ke, Abby ni dah khatam Quran dengan Nik Aziz berapa kali. Belajar ilmu agama dengan Hadi Awang berapa tahun, belajar ilmu ceramah dengan Mat Sabu berapa kurun. Lagi dia berani nafikan.. ishh ishh ishh.. silap orang la.

Abby ni antara orang yang sudah pasti akan syurganya. Setaraf dengan sahabat-sahabat Rasulullah SAW. Sebab tu dia boleh berkata apa saja yang dia suka tanpa sebarang had. Boleh menilai orang yang dia tak kenal pun. Dia punya 'makam' dah setinggi dewa, tapi bukan dewa slipar la! he he..

Jangan sampai Abby sumpah korang yang kutuk dia tu jadi katak! Nanti dia tulis surat kat Nik Aziz dan sekat tiket ke syurga, baru korang tau! Habis la korang tak masuk syurga nanti.

Jadi, korang semua jangan pertikaikan ilmu agama Abby. Sejak dia sign borang Pas, secara automatik dia terus jadi Ustazah bahkan akan diangkat menjadi Ulamak Wanita Pas!

Soo.. tiada orang yang lebih hebat ilmu agamanya di Malaysia hatta dunia sekalipun, selain dari Abby Abadi. ok.. soo Peace Yoo! he he..


McTheory:
Apa macam, sampai demam Mc kipas Abby wooo..

5 ulasan:

ajak berkata...

Pandai btul MC ni.....gua tabik sama lu ar.suspen pada awal nyer jadi kelakar plak.....mmg sinis paling tajam......TABIKKKKK GUA.

glassman berkata...

untung2 boleh semalam dua,,

Tanpa Nama berkata...

Celaka ko Mc, Abby pun ko nak try ke?

Tanpa Nama berkata...

ala yg tukang tweet pon sama...
org lain pon blajar agama, quran n dll gak..tp xde la smpi nak bg tau tahap mana..
ikot la mcm padi..makin berisi makin tunduk..

Tanpa Nama berkata...

ab belajar agama kat dalam ceramah aje..sebab tu bila dia keluar statement dia petik nama ustaz,jadi kalau kena hentam dua2 kena lah kan..pandai x ab :)