User Online

Politics Blogs

Seminar Autisme 2014

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Sabtu, 12 Januari 2013

PANASS!! Bodyguard Anwar Bertumbuk Dengan Bodyguard Nik Aziz!! #KL112


 Kejadian ini sebenarnya secara spontan, berlaku apabila Nik Aziz dan Anwar hadir serentak untuk masuk ke Stadium Merdeka. Apabila hadirnya kedua-dua tokoh pembangkang ini, penyokong dan bodyguard masing-masing mengawal.

Namun berlaku kejadian tolak menolak diantara penyokong kedua-dua pemimpin, dan kemudiannya mencetuskan aksi tumbuk menumbuk diantara satu sama lain. Mungkin disebabkan kesesakan yang amat sangat hingga ia mencetuskan aksi yang tidak di ingini.

Terkejut juga Mc apabila kejadian tersebut berlaku, namun tak sempat nak ambil gambar disebabkan terlalu sesak, nak bernafas pun susah. Tapi ada sahabat yang sempat merakam apa yang berlaku. Insyallah Mc akan bawakan video bodyguard Nik Aziz bertumbuk dengan bodyguard Anwar.

Apa maknanya semua ini?

Maknanya, Anwar (PKR) dan Nik Aziz (PAS) tidak sefahaman. Mereka hanya berbaik atas kepentingan politik. Bila terdesak, bertumbuk pun mereka sanggup. Dekat sini pun kita dah nampak, betapa lemahnya penyatuan diantara mereka.

McTheory:
Ada lagi story best, tunggu sat noo...

13 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

puak tu berlakon je baik, blakang maki habis tu

Tanpa Nama berkata...

Ingat anwar saja nak jadi PM? Nik Ajis pun mau juga..apa ingat dia tunggul buruk ka? kalau tak mana dia tak tipu D.RM suruh letak jawatan dan esok dia akan letak jawatan. Dalam banyak hal memang D.RM 1000kali bijak dari Nik Ajis tetapi Nik Ajis bijak menipu..D.RM apa ada...(maaf Tun.!)

Tanpa Nama berkata...

kepala jubor mak kau caii...

apa jadah bendera UMNgok terpampang kat gambar tu?

Lain kali, kalau nak memfitnah, biar cerdik sikit. Nampak tongong selama selagi duk kat UMNGOk.

Islam melaknat penfitnah.

Tanpa Nama berkata...

apa punya bangang Tanpa Nama atas ni, kan Mc dah bagitau dia tak sempat ambil gambar. Tunggu la dia upload video. Bodoh tak faham bahasa melayu ka?

Tanpa Nama berkata...

Tu LA bro..anon 8:04pm, Latin Kali baca elok2. Kan dah Kenya sebijik..kekkekekeke..jgn dalam otak tu nak membangkang je

Tanpa Nama berkata...

kebenaran yang tak diterima...

Tanpa Nama berkata...

Woi anon 8:04, orang cakap kau bodoh tahap gaban tak terima, tapi bodoh dibawah tahap Pak Kadok rupanya. Bendera UMNO tu dah 6 bulan lebih dah kat situ la bangang. Ko buta hati ke apa, ko ni salah sorang dari ajaran songsang sembayang banyak kiblat kat stadium tu yek....tu pun kalau sembayang......Nate mu kata nik najis.Tok se royak jange la nak royak.....makke budu banyok weh...bio crodek skek.

Tanpa Nama berkata...

Gambar tu betul ke di stadium merdeka.Ada bendera umno kat blkg tu.

Tanpa Nama berkata...

bodyguard apa bendanya tu kurus+tua? mustahil ni kat stadium merdeka, langsung takde yg berbaju kuning.
uniform biru muda tu dari mana? mcm uniform PLKN. Uniform polis birutua tu bukan jenis uniform polis yang berkawal disekitar stadium merdeka.

Tanpa Nama berkata...

PENIPU! ni gmbr thn 2009. tgk post asal kat link ni!

http://wartamaya.blogspot.com/2009/10/tiada-tempoh-bertenang-di-bagan-pinang.html

ikhlasmalaysia.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

ngok tn punye blog niiii....
fitnah jeee kje nyeee..

Tanpa Nama berkata...

fitnah itu dosa besar.. harap saudara segera bertaubat

Tanpa Nama berkata...

kan.. mcm fitnah! bodoh! ko ingat kami ni bodo ke nk pecaya citer2 bodoh ko ni.. haha

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review