User Online

Politics Blogs

Seminar Autisme 2014

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Sabtu, 12 Januari 2013

TERKINI!! Abby Abadi Bergedik sundal dengan Unit Anal Pas! #KL112



Janda meroyan paling popular di Malaysia si Abby Abadi dikesan telah menyertai perjumpaan gabungan cai-cai jahanam Pakatan Haram. Datang tunjuk muka kononnya glamor, disambut meriah oleh tok-tok haji Pas yang gatal.

Sebelum bergerak Abby sempat lagi bergurau sundal dengan unit anal Pas. Lagi update gambar sebentar nanti!


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

6 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

Itu lh standard kamu blogger,mencerca dn mencaci.Dah tu pg ptg siang malam dok berkokok ceramah PR di penuhi dgn cacian dn maki hamun.Cuba blk rumah,cermin diri atas bwh.Klau setakat mcm tu mentaliti kamu tk payah le nk menyibuk dlm hal politik.Entah2 maksud politik pun ko tk faham.

Tanpa Nama berkata...

Mcmlah blogger pas pkr tu mulut elok sangat... Yg kena saman dek rais tu.. Yg ank sg derhaka tu... Mcm kemaluan ayam betina la ko...

Tanpa Nama berkata...

Hehehe.......bloger pembangkang mana penah cerca orang.depa ni baik dan berbudi bahasa

Tanpa Nama berkata...

...yang aku tak faham ulamak terutama ulam mak terkenal hamPAS bagi perentah...dulu wanita banyak perkara yg tak boleh...antaranya.. masuk pertandingan tilawah tak boleh...katanya suara wanita aurat tak boleh diperdengar...hatta keluar pergi kerja nak cari makan pun tak boleh...banyak lagi... panjang nak sebut di sini..tapi bila aku tengok perempuan tu gedik dikelilingi jantan2...ulam mak hamPAS restui pula... perhimpunan tu mustahak sangatkah jjika dibanding wanita yang keluar nak cari nafkah hidup...tolonglah pakar2 agama dlm parti hamPAS bagi jawapan... ulamak parti umno tak perlu jawap keran parti umno/bn tak larang...bahkan menggalakan wanita turut serta dlm pembagunanan negara..

Tanpa Nama berkata...

Janda meroyan ni dok gedik utung2 terpilih jadi wakil prtu 13 nanti.

Tanpa Nama berkata...

steady admin... Abby disambut oleh jantan2 nampaknya... Hehe. Pencacai P...R...... Tu mulut mcm sial tak nampak pulak. Orang kampong aku sekor je yang pergi. Pencacai tu, kalau tak pergi pun bagero hj sekor ni melalak dlm internate je. Dasar tak sedar diri.

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review