User Online

Politics Blogs

Seminar Autisme 2014

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Sabtu, 26 Januari 2013

TUDIAA!! Bila Ustaz Kamal Cerita Kisah TOL Lebuhraya Hantu!!


Ha ha ha.. fahamkan betul-betul apa yang Ustaz Kamal nak sampaikan tu. Memang betul cakap beliau. Derma jihad, yang minta derma naik kereta besar, yang beri derma naik la motor buruk. Bukankah itu zalim?

Lagi satu yang lawak, kita bina lebuhraya dulu baru kutip tol, tapi Kelantan, kutip tol dulu baru buat lebuhraya. ha ha ha.. dah tu pun tak siap-siap lagi. Kena kencing la rakyat Kelantan!!

7 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

nanpaknya rakyat kelate kena tpu..ada ka patot kutip duit dulu baru buat lebuh raya..lebuhraya hantu kot..hehe

Tanpa Nama berkata...

Highway untuk kroni musang.

Tanpa Nama berkata...

Itu le Melayu dari dulu sampai sekarang x berubah!mudah kena tipu oleh org bersarban dan berjubah,walaupun dalam jubah tersembunyi biniorang!
Yang benar2 ulamak kita x percaya!

Tanpa Nama berkata...

Pas tu pari ajaran sesat
. Pkr tu parti kencing rakyat. Dap tu parti rakyat racist.

Tanpa Nama berkata...

kutip tol dulu lagi ok dr kutip tol selepas lebuhraya dh siap.pasaipa? Bayar t0l bila lebuhraya dh siap tu smpai bila p0n k0rg duk Bayar..org kata xdak expired. jgn jadi bangang sgt la..d0rg kutip derma then buat lebuh raya tanpa t0l yg dinamakan lebuh raya rakyat..da nama p0n guna duit rakyat..maka buat la utk rakyat..yg tu baru la bt0l2 nk tlg rakyat..ini x..buat2 dlu then duk cekik rakyat suh bayar then bayar smpai cucu cicit kau pun duk bayar..da tu kec0h satu dunia Bg itu ini.kenapa perlu menunjuk kalo ikhlas? kenapa bila umn0 buat kebajikan ape2 mesti mas0k tb?mas0k paper?sdgkan yg parti lain buat..jgn kate tb.paper pun susah nak masuk..yg masuk p0n kisah buruk2 aje..bila parti laen tsalah ckp sikit..pergh mas0k berita tb1 tb2 tb3..paper..duk canang pasal benda tu sbb nak sgt org nampak keburukan parti laen.yg baek p0n umn0 jelahhhh..

Tanpa Nama berkata...

Biasa la kalau dah pemimpin busuk hati ... rakyat nya pun ikut busuk hati ... dunia akhir zaman... yg salah di bangga2kan yg btol di caci maki.... apa pun kita tunggu pru13 ... kerana allah maha adil dan sentiasa mendengar doa2 insan teraniaya....

Tanpa Nama berkata...

Aku bangga dgn PM kita & isteri beliau yg baik hati kerana Bila dekat2 nak mengundi baru ingat nak tolong rakyat , nak bg BR1M n mcm2 lagi nampak sgt beliau takut dgn kejatuhan beliau nanti. berani kerana benar takut kerana salah jgn la tamak sgt , sila bg peluang juga utk org lain memerintah , hidup ni x semestinya slalu di atas.

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review