Blog Top Sites

Politics Blogs

Post Terbaru!!

Jumaat, 1 Februari 2013

PANASS!! Ahli Parlimen Pas Subahat Dengan Rumah Pelacuran?


MACAM tak percaya pun ada apabila mendapat berita dari sahabat Mc yang sorang ini. Artikel beliau di SINI yang telah berjaya membongkar siapa sebenarnya dalang yang menghalalkan rumah pelacuran berleluasa di Kuala Selangor.

Tapi tidak disangka-sangka, pekan kecil yang berkepadatan penduduk majoriti nya Islam dan Ahli Parlimennya juga Islam PAS, tidak mengetahui akan kewujudan rumah maksiat tersebut.

Bukan hendak menuding jari mencari salah sesiapa namun itulah hakikatnya. Apabila kemaksiatan berlaku di depan mata tiada dicegahnya. Dikatakan UMNO pelopor maksiat di Malaysia. Banyak anak luar nikah salah UMNO, banyak sumbang mahram salah UMNO, rumah pelacuran salah UMNO?

Jadi, ada apa-apa nak komen? Kalau rumah pelacuran kat Kuala Selangor yang berahli parlimenkan Pengarah Strategik PAS, Dzulkifli Ahmad adakah juga salah UMNO?

Sedarlah...

Dibawah video panass.. rumah pelacuran tersebut diserbu


McTheory:
Maaf kalau ada adegan yang agak seksi, tapi inilah realiti.

1 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

Itulah kelebihan pengarah strategi...byk strategi yg dia plan...selak kain pelekat org kain plekat sendiri tesingkap sampai nampak anu....baik2..jgn smp nampak dek raja store kari brahim...

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review