Selasa, 19 Februari 2013

PANASS!! Bukti Blogger Cacai Pakatan dibayar untuk berblog!!



Kita selalu dengar blogger Pakatan bercakap mengenai perjuangan yang tidak berbayar. Tapi kali ni apa agaknya puak tu nak menipu lagi? Siap ada list sekali dengan hits blog yang menyatakan mereka dibayar elaun rm3000.


Sumber gambar Rezqeen Hill

Apakah semua ini tipu? Atau rekaan semata-mata? ha ha ha.. Mc harap korang boleh bagi alasan yang lebih baik dan bernas. Kalau setakat nak kata ini semua ciptaan UMNO, atau tipu helah UMNO, orang dah tak terima alasan tu.

he he he.. fisabillilah konon, piirahhh..

McTheory:
Kaya woo.. rm3000 sebulan..

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah.. patut la rajin fitnah sana sini, rupanya kena bayar!! kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

MILO suam tu penjilat tegar PR.. macam paria je posting die.. rupanya dpt angpau besorr..

m saha Mus berkata...

Caye la sgt...email address pon salah...

Http://www.erapasca.com/2013/02/panas-fitnah-terbaru-bloger-pencacai.html

Tanpa Nama berkata...

umno cepatlah bayar bloggers, jgn janji je! tengok PR dlm diam kerja kemas. duit kami yg xseberapa tu pun nak songlap?