Sabtu, 16 Mac 2013

PANASS!! Gambar Pemimpin Pembangkang Beraksi Panas Tersebar?


Terkejut Mc tengok dua keping gambar kat atas ni. Susuk tubuh itu amat dikenali dan rasanya pembaca pun pasti terlintas 'satu nama' bila melihat dua keping gambar diatas. Sebenarnya banyak lagi gambar, namun Mc kurang berminat dengan aksi jijik dua ekor manusia songsang tu. Gambar-gambar lain boleh tengok kat SINI

Bagi pendapat Mc, lebih baik blogger Pro BN fokus ON OpDaulat dan Lahad Datu. Itu lebih bagus dari kepingan gambar si 'mangkuk' yang sedang bermesraan dengan jantan tu. Apakah ini salah satu cara menarik perhatian media dan blogger kearah isu lain dari Lahad Datu? 

Mungkin betul atau mungkin tidak, namun selepas kita puas hidangkan gambar ni, apa kata kita patah balik dan fokus kepada isu yang lebih baik. Anwar sebenarnya takut dengan krisis yang berlaku di Sabah tu. Tembelangnya hampir pecah dengan perbuatan terkutuk khianati negara.

Jika kita dapat sedarkan rakyat Malaysia tentang perbuatan Anwar yang 'meracuni' pihak penganas untuk menceroboh dan menyerang Sabah. Mc rasa itu lebih baik dari gambar dua ekor gay tua sedang berasmara dana ni.

Opp.. apa pun, P.I Bala dah pun mati semalam, rasanya pencacai Pakatan akan spin dan kaitkan dengan UMNO, walaupun tak logik tapi mesti ada mangkuk hayun yang buat benda bodoh tu.

Soo.. blog Mc akan terus laporkan apa yang terjadi di Lahad Datu dan isu lain yang lebih penting ok.. kalau nak tengok gambar tu, sila KLIK kat Link yang Mc bagi ok.

McTheory:
Naik geligeleman tengok gambar gay dua ekor tu..

2 ulasan:

Johan berkata...

Macam gambar zaman Anwar muda-muda ni... Pakaian nampak kemas..

Tanpa Nama berkata...

Salam Kepada Rakyat Malaysia. Kejadian dI Taman Lagenda Padang Searai Kedah. Pihak MPK Kulim mengguakan kuasa notis memasuki kawasan rumah dan merobohkan binaan Pondok Gazebo tanpa perintah mahkamah. Mana perginya peminpin pembangkang rakyat untuk membela keluarga ini/Rakyat ini, bayanagkan jika perbuatan ini terjadi kepada kelurga kita. Marilah kita cari keluarga ini untyuk kita membantu keluarga ini memdapat keadilan undang2 dan membantunya mendirikan POndok Impiam mereke ini (Keluarga Ini)