Ahad, 26 Mei 2013

TAHNIAH!! Gambar Pernikahan Ustaz Azhar Idrus Dengan Isteri Terbarunya!!



Tahniah la pada Ustaz Mc'd kita.. dah la naik ferrari, motor besar, kini dapat isteri muda yang betul-betul muda. Isteri muda Ustaz Azhar kita ni nama Izyan. Pucuk muda lagi tuu, rezeki Ustaz, apa nak buat.

Kedua-dua mempelai tua dan muda ni, baru saja bernikah sebentar tadi.

Layan gambar Ustaz Azhar kita.. makan beradap lagi dohh..

 gambar majlis pernikahan ustaz azhar idrus



gambar majlis pernikahan ustaz azhar idrus


 gambar majlis pernikahan ustaz azhar idrus


gambar majlis pernikahan ustaz azhar idrus


 gambar majlis pernikahan ustaz azhar idrus


gambar majlis pernikahan ustaz azhar idrus

 gambar majlis pernikahan ustaz azhar idrus

gambar majlis pernikahan ustaz azhar idrus


Mantap la Ustaz!! Ilmu apa la si Ustaz ni pakai..dapat nikah dengan gadis berumur 27 tahun. Anak dara pulak tuu.. dahsyat la Ustaz-Ustaz Pas ni.. memang terbaik!!

McTheory:
Jangan main-main dengan Ustaz Mc'd ni.. he he he.. tahniahhh..

19 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Haa, mau tw la.. ^_^
jnji bole adil, mcmna pon x pa..
BARAKALLAH LAKUMA, WA BARAKAH 'ALAIKUMA, WA JAMA'A BAINA KUMA FI KHAIR..

Tanpa Nama berkata...

Ingatkan nk sunting janda ke balu ke seperti yang selalu ditekankan dalam siri ceramahnya..memang pelawok le dia ni..tapi dah jodoh ye tak..

Tanpa Nama berkata...

Dia memang high taste. Tgk la keta,kamera,moto. Seme nak mahal2. Mcm ni ke wasatiah? Bkn takleh pakai tapi berpada la. Pastu ketuk charge ceramah mahal2. Masa sama kutuk kerajaan zalim la apa la. Kalau zalim takde le org mampu bayar dia buat ceramah. Boddo mu. Ni kawinlg 1 sure lagi tambah komittmen (duit nak guna)

Tanpa Nama berkata...

Salam, aku ucap tahniah, mabruk lah pada ostad natang PAS ni. Dlm ceramah bkn main lah hina kutuk UMNO atau org lain, dok Isle, dok ngaki, dok iikut sunnoh.. tp dia nikah pilih anok dara pucuk muda jgk..awat xpilih balu2 yg suami meninggal atau janda2 yg perlukan pembelaan..?? ckp senang doh.. mu natang ostad Mcd oii.. taste besar.. pelawok Yotube..

hhaa apepun selamat buat mung ostad.

Tanpa Nama berkata...

Sibuk ceramah pun ada masa cari sorang lg..gi ceramah ke, gi kerling2 sekeliling?

Tanpa Nama berkata...

tu org pnggil syukur nikmat, imam malik pun berpakaian hebat..dan setahu saya, surau pun dia pegi ceramah.kena bayar mahal jugakah..tang anak dara tu, dah gadis tu nak kat dia..nak wat camne, dia tak nak kat hang kalu hang bujang pon..

Tanpa Nama berkata...

"cari lah calon suami atau isteri yg boleh membahagiakan kamu...tak comel tak per boleh tutup lampu"
-ustaz azhar idrus

Tanpa Nama berkata...

xde mslh klu nk nikah full-pack mcm Salleh Yaacob. Yg msalahnye natang ostad2 Pro-PAS ni.. mulut lancang ngutuk.. bukan berdakwah tp menghina sesama makhluk.

Serupo hukum mkn McD lah.. last2 die yg kantoi kt Mcd.. pangkoh habih org nu dok Isle..org nu jahil.. org nu dok ngaji, dok ikut sunnoh.. last2 dia pun serupa jgk.

Jd ibrah nya (pengajaran), usahlah hina org lain wahai ostad haramjdh PAS.. berdakwah lah atas nama Tuhan bukan menghina org itu org ini..especially hina org UMNO..

sbb Allah itu Tuhan Yang Maha Membolak balikkan hati.. melalak bab HUDUD 23 tahun last2 natang haram apa pn xbuat.. berjabu2 maki org UMNO dok Isle. skrg dh bersetubuh dgn DAP.. xde beza doh dgn kapir...

pdnle jg org UMNO pun lembik xreti nk balas ilmu sihir penipu ostad2 PASngok..


Tanpa Nama berkata...

bini2 dia mulut je setuju...dlm hati tuhan saje tau...mcm mana pon xpa janji boleh adil zahir dan batin

Tanpa Nama berkata...

tahniah ustaz....kena ke demo la....lawok lawok dapat bini muda.....satu lagi ustaz...cukupkan 4....ho kito nak tengok yang no 3 maroh ke dok......

Tanpa Nama berkata...

hai anok daro..standby...satu lagi...kosong...dengar ceramah dapat laki.....agok agok laa....bukan jodoh sebab jodoh kena juga cari... ni bodoh...namanya tak po lah... demo pandai

Tanpa Nama berkata...

Dulu aku puji jg ustaz n,tp sejak dia cmpur aduk politik dlm ceramah n aku rs dia lyk msuk rja lawak..

Tanpa Nama berkata...

xper la, komen la banyak2, ingat xkan dipersoalkan kot... selagi komen anda ada, selagi jadi fitnah, tanggung la akibatnya... sapa makan cili dia terasa manisnya.. :)

Tanpa Nama berkata...

Uai ni kaitkan politik je tau..Bkan nk hina die tp ingtlah islam mengajar spaya jgn kutuk sesama islam bleh memecah belah kan umat

Tanpa Nama berkata...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=495537987185385&set=a.238253742913812.58056.202752153130638&type=1&theater smge anda sume d beri hidayah...n tmsuk jgk dri sy yg hina ini,,,n kpd sape yg post bkn2 ney...dlete la post ney...kalo x nk fitnah yg anda smpai kn rmai bce...smkin btmbh saham anda...smge d buka kn atie kita utk trme kbnran...maaf andai tsinggung

Harmizi Hashim berkata...

Pelik sunggoh manusia skrg ni....tambah lg org islam...suka sangat bergadoh sesama islam ....

Tanpa Nama berkata...

Saya rasa awak ni jealous kot. . .Dgn uztaz pasal awak x dapat macam mane dia dapat. . . X baik tau mengata orang. . . Tu yang dah d tentukan untuk dia. . . Mungkin tuhan x bagi awak pasal tuhan tu tau you macam mane orang ya. . .

hamba allah berkata...

haha..ceramah hebat,kena bela wanita ibu tungal la,balu la..tp dia sndri cari anak dara..dgr cite skg charge mahal tuk ceramah.yela orng dh bini 3 kn..hehe..sian la pakwe anak dara tu,melepas kt orng tua..

Tanpa Nama berkata...

Kun fayakun! Allah maha bijak lagi mengetahui. Dia telah menetapkan segala perkara yg berlaku. Even UIA ckp kawin dgn yg tk comel tkpe. Boleh ttup lmpu. Tapi At the end UIA kawin dgn ank dara yg cntik juga. Rmai ckap dia ckap tk serupa bikin. Namun og lupa yg UIA pun hamba Allah juga. apa yg trjadi kt UIA di bawah kuasa Allah. So prkhwinan dia tlah d tetapkn oleh MAha Pencipta. Mngapa dijadikan isu? #tk perlu sampai mnghina sekiranya membenci seseorng. Even dia tk ckup baik. Jgn ditmbh dosa free dgn mympah seranah dia. U got nothing actually. Entah2 berbakul2 dpt dosa. So why not if kita doakn supaya UIA ni berubh. Tk cmpur politik dlm ceramah,TK HINA UMNO LGI, .. Dpt phala free weh mndoakn prkra baik urk org. -sy bkn org PAS DAN BKN JUGA UMNO. Hnya hamba Allah.