Khamis, 23 Mei 2013

TERKINI!! Makin Ramai MACAI Anwar Telah Di Tangkap!! #SupportPDRM


Betina garit dok maki polis..

Makin ramai macai Anwar di tangkap kerana membantah! Seramai 18 individu termasuk empat wanita ditahan polis ketika menyertai himpunan bagi membebaskan aktivis mahasiswa propembangkang, Adam Adli Abd. Halim yang ditahan di Lokap Berpusat Kuala Lumpur di Jinjang di sini, malam tadi.

Bagaimanapun kesemua mereka dibebaskan dengan jaminan polis setelah pihak polis mengambil keterangan masing-masing. Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Datuk Ku Chin Wah ketika dihubungi mengesahkan mengenai penahanan 18 individu tersebut.

Terkini, sebentar tadi Polis menahan 2 ekor lagi penghasut negara, Tian Chua dan Harris Ibrahim, dibawah section 4 (1) Sedition Acts. Kedua-dua ekor penghasut ini dibawa ke balai Polis Jinjang untuk disoal siasat.

Mc percaya, malam ni ramai macai-macai bawahan Anwar yang akan buat kacau di depan balai Jinjang. Harap mereka membawa lilin dengan stok yang lebih banyak. Kerana, kedai sekitar Jinjang dah kehabisan stok lilin, disebabkan aktiviti ber'vigil' oleh puak macam Anwar.


McTheory:
Kalau Polis hantar depa 'Vigil' dalam Lokap pun ok juga..

7 ulasan:

Shaik Adam berkata...

Tu syaitan betina lazimnya dok kat jamban lokap polis....dia menyertai kawan kawan yg kat luak balai...marah x dapat masuk ! KPB dan anggota balai tu bagi salam sebelum masuk...sebab tu ramai tercicir kat luar ...marah marah....x pakai baju pun ada..kan lebih baik kalau telanjang....™

MJ iqbal Khan berkata...

Susah juga kalau berbincang baik2 bersama mereka, mereka sepatutnya fikir bagaimana nak bersatu bukan fikir tentang rebut kerusi

Tanpa Nama berkata...

tiba masa utk hidupkan kembali ISA. dorang nak sama mcm singapore kan...so inilah masanya.

Tanpa Nama berkata...

Tangkap pengacau jangan biar kudis jadi kanser

Tanpa Nama berkata...

Tangkap masuk longkap jangan bagi keistimewaan. Sumbat sama dengan geng along penagih dadah perogol pembunuh biar dia tahu reality.

Tanpa Nama berkata...

Kita sokong pdrm dan kdn ambil tindakan. Sikap biadap dan kurang ajar dengan undang2 harus diambil tindakan undang2. Baru depa paham.....

Tanpa Nama berkata...

diaorng ni nk jadi apa? nk lawan polis, kalau kna rogol report kt ruma pemimpin dia ka? pasti report polis..otak mati..