Sabtu, 31 Ogos 2013

HOT! Siapa Abang Botak yang Rampas Bendera tu??


Memang hebat dan dahsyat si Abang Botak yang berani mempertahankan maruah Jalur Gemilang, Bendera rakyat Malaysia.

Terkejut si pengkhianat negara..

Sepatutnya Adam Adli, Samad Said dan Hisham Rais boleh dikenakan tindakan buang negara, kerana menghina bendera Malaysia.

Pada hari kebangsaan, sepatutnya kita kibarkan bendera, tapi si mangkuk-mangkuk hayun ni, nak tukar bendera pulak. Bodoh ka apa?

Cuma kalau Mc jumpa si Abang Botak tu..Mc nak tabik hormat.. lu memang best bro..

Ada siapa kenal?

13 ulasan:

anoymous berkata...

Memang berani abang botak in,tabiki.Selama ini walaupun mereka sering berkelakuan kurang ajar tak sesiapa berani "menyentuh" mereka walaupun pihak polis,hairan juga kadang-kadang bila difikirkan...

zethro berkata...

Inilah gambaran sebenar juak2 subversif ni. Mereka nampak je berani, buat open speech dan sebagainya konon tunjuk bagus la. Brader botak tu dah kantoikan betapa kalau lah kita keluarkan keberanian dan ketegasan dalam diri kita terhadap juak2 ni, mereka akan hilang punca.

Bangunlah wahai BANGSA MELAYU!!!
Jihad agama, jihad ekonomi, demi bangsa kita!!!
KALI INILAH!!!

Tanpa Nama berkata...

Bukan Polis tak mahu sentuh mereka, Polis memang sudah tahu tujuan mereka lakukan provokasi adalah dengan niat nak suruh Polis setuh mereka.Jadi senang nak tuduh Polis M'sia melakukan kekerasan kepada orang awam.

Tanpa Nama berkata...

Geng2 nak attention.... X cukup kasih sayang masa kecik dulu kesian

FATIN NURAQEELA berkata...

Tbaek abg botak. :-) sy stju dgn tindakn beliau..

Tanpa Nama berkata...

that is my lovely hubby....aduh nama baru abg botak lak....

i.fm berkata...

waaaa.. mmg cool brader nih..

Wak Saimon berkata...

Wak memang tabik spring abis kat brader ni, brader memang anak jantan dan punya semangat cintakan negara yang tinggi dan patut dicontohi oleh semua orang dan bukan macam pak janggut dan budk tak abis belajar tu yang sentiasa jadi penyangak kepada negara. Ape hal ni konon nak jadi pemimpin negara, bendera Malaysia sendipun lu tak kenal. Gorila jea sahaja yang sanggup angkat lu jadi pemimpin..!

Tanpa Nama berkata...

salute pade abg botak

Tanpa Nama berkata...

Xksh la brader ni gengster ke,muka pch rmh ke,yg pntg dia lbh sygkn Malaysia dri pcacai pr yg xtau diuntung tu.tau kecut..sptutnya adam n si janggut tu lh kna siasat,apa plak nk siasat abg botak tu?polis klu nmpak geng pr ni kbr bndera haram tu brni ke rmpas mcm abg botak tu buat?

Tanpa Nama berkata...

Haa..Ha... pencacai ni NAK UMPAN POLIS la konon... kalu Polis rampas bendera tu... Satu DUNIA.. akan heboh Poli Malaysia Ganas... Nah... Amek ko

Tanpa Nama berkata...

Puak Hishamudin n n n hantu janggut putih tu jang pikiaq depa senang hati bercakap gila babi tengqh orang ramai. Depa tak prasan ada panglima botak di tepi batang hidung mereka.

Itu lah abang botak panglima gagah berani merampas menggernyok kan bendera kominis yang dikibar barua punya hishamuddin, nyonya adik cin peng yang juga mak penakan ngeh.

YAMANIBRAHIM berkata...

memang respek lah abang botak tu... rupa rupa nya dia kerja kat bawah ofis say d ampang! bila di tanya, katanya dia dah tak tahan dengar samad said merapu2, hisyam gay merepek2... spontan jer dia gi rampas bendera2 tu semua... tak sangka pulak dia, tiada sekor pon geng komunis tu yang berani lawan... memang dasar tak bertelur... salut abang botak!!