User Online

Politics Blogs

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Selasa, 31 Disember 2013

HOT!! Ada Orang Nak Mutaah Dengan Perempuan Ni Ka?

Huhh.. gila dah puak Pakatan ni.. taktau la benda ni tipu atau betui tapi itulah msg Mc dapat dari facebook pro Pakatan!

Rosak anak melayu dibuat serupa pelacur diheret ke sana disini.. apa bezanya gadis ni dengan pelacur bila dia boleh diguna oleh sesiapa pun?

Mutaah adalah satu zina yang cuba dihalalkan.. sebab tu syiah diharamkan di Malaysia!

Mahukah anak anda jadi seperti ini?

10 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

Kawae nok .. ado no hphone dok?

Tanpa Nama berkata...

Nama Ali Hanifa al Qadahi macam org arab tapi bapak ayam rupanya.

Tanpa Nama berkata...

biasa maa.. dlm fuckatan sume ade..komunis syiah peliwat kaki khalwat lgbt dan segala mcm bnda celaka ade dlm fuckatan..

Tanpa Nama berkata...

Sekarang ni pakai tudung tu macam fesyen jer....perangai lebih dari syaitan. Anak siapa lah ni....Nauzubillah min zalik!

Patriotik

Tanpa Nama berkata...

gmbq dak pmpn ni melambak ada kt aku..auta ja mamat ni..tp aku pn dpt dr kwn2..tah bdk mana tah..aku ada pic dia pkai bj mcm2 kaler daa

Tanpa Nama berkata...

tak tahan tgk awek ni rs cm nk onani je hahahaha...

Tanpa Nama berkata...

kepada Patriotik.. jangan tuduh sembarangan.. budak ni budak baik.. ni gambaq dalam FB dia.. diambil tanpa kebenaran.. sebab tu sekarang ni dia letak nama dia kat gambar2 FB dia tuh.. takut orang cilok.. Budak ni meniaga barang2 mekap.. dan gambar dia pun tak ada gambar2 berahi pun.. gambar produk dia dan juga gambar dia sendiri.. kepada semua jangan mudah percaya cerita cerita yang tidak dipastikan benar.. Ingatlah Fitnah itu lebih buruk dari membunuh !!

- Kak Ton

Anda Tahu X !!! berkata...

sudahlah...delete ja posting ni... aku ada belambak gambar budak ni... dan byk juga org pakai gmbar dak ni... bukan di MALAYSIA saja org pakai, tapi di THAILAND,INDONESIA,FILIPINA.. dan ramai gak org malaysia pakai gmbar dia buat profile pic.. klu nk lagi gmbar dia yg lain aku bleh bagi.. org ni dah berlaki,dia gak ada adik, serupa macam dia jugak... nak link FB dia yg betul kah? aku bleh bgi..

McTheory berkata...

Mc pun kesian kat budak ni.. tapi biar orang baca dan orang tahu bahawa puak Pakatan memang suka buat fitnah!!

Sebagai pengajaran!

Tanpa Nama berkata...

muhong aih ampa ni...ampa yg dok fitnah org x sedaq ke diqi ppuuiihh

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review