Khamis, 26 Jun 2014

PANASS!! RM2.8Billion Pelaburan Untuk Bina Medical Science di Kedah! @MukhrizMahathir #KedahSerataRata



Dalam Sidang Media YAB Dato' Seri Haji Mukhriz Tun Mahathir, Menteri Besar Kedah, memaklumkan bahawa sejumlah RM2.8 Billion untuk Medical Science City telah dilaburkan pelabur luar untuk membina bangunan asas tersebut. Manakala kerajaan negeri akan membantu dengan menyediakan prasarana yang lengkap.




Satu lagi projek dibawah kerajaan BN Kedah!

Jom sahabat join kami di Mukhriz Mahathir FC.. nak join KLIK LINK bawah ni..


11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Wah...macam ni, guan eng kena jumpa doktor mintak ubat untuk high blood pressure!
Kah kah kah kah

Mohammadd Ariff berkata...

Btambah2 jeles la guan eng lpas ni kehkehkeh.......

Tanpa Nama berkata...

Guan eng jadi gila satu hal...bapak dia si kit siang tu kalau dengar berita ni...habis terus check in ke IJN sekali lagi! :)

Tanpa Nama berkata...

LGE jeles sebab Melayu sangat tak cerdik sehingga boleh dipergunakan oleh pemimpin Melayu yg kaya raya.

Tanpa Nama berkata...

Wow...nampak gaya, Kedah sebagai sebuah negeri MElayu yang akan menjadi sangat maju...habislah cina tak habis meroyan nanti!

tabik tuan.. berkata...

Setuju...mudah2an kedah akan mjadi negeri contoh yg bjaya dibwh kepimpinan melayu

Tanpa Nama berkata...

Walaupun saya berasal dari Kelantan, saya berbangga dengan Kedah dan apa yang akan dicapai oleh Kedah di bawah pimpinan anak Tun M, Mukhriz Mahathir.

Baru menjadi MB sudah banyak yang dijayakan. Kedah sekarang sedang membangun dengan pesat. Semoga akan menjadi sebuah negeri yang besar kuasa ekonominya supaya kaum cina dan Melayu sendiri tidak akan memburuk2kan kebolehan Bangsa Melayu!

Tanpa Nama berkata...

hangpa semua dok kondem cina,.. tapi kena sedaq diri,.. dahulunya sapa (boleh digelar bangsat) yg dok bagi pemilikan tanah pada mereka,.. habis tanah tepi jalan dah jadi hak cina..

Tanpa Nama berkata...

Tolong pandang ke masa hadapan dan jangan asyik mengungkit masa dahulu kala. Sampai bila Melayu nak maju tak habis habis nak menjatuhkan Melayu lain?? Kalau nak pandang belakang memang mudah..."saya patut buat ini, buat itu, jangan jual tanah, jangan bagi kontrak" etc etc. Orang putih cakap "in hindsight".

Kalau ada yang membuat silap pada masa silam, pelajari dari kesilapan dan membuat yang lebih baik untuk masa depan. Bukan asyik nak menghukum sesama bangsa sementara apek cina dok ketawa kat hang!!

Tanpa Nama berkata...

Anon 10:22. Jangan tertipu semua cerita bee end kat Kedah.

Dalam Pekan Alor Setar. Banyak projek yg berjalan hasil dari Pakatan.

Kalau maju pun bukan Melayu yg maju. Melayu mcm tu gak.

Tanpa Nama berkata...

12:32PM...kalau tak percaya cerita BN, nak percaya cerita sapa?

Anwar? guan eng? PAS? PKR? Malaysiakini? Harakkah?

Sorry, saya tak percaya kepada penipu dan pemfitnah professional macam diorang. Saya percaya apa yang saya nampak sendiri dengan biji mata saya dan apa pelajaran hidup telah mengajar saya.

Pakatan rakyat tak habis habis menipu rakyat dan hanya nak memperjuangkan kepentingan2 individu2 tertentu.

Hidup Malaysia!!