Khamis, 20 Disember 2012

HOT PELIK!! Restoran Makan Sampai Mati??Anda ingin cepat mati? Jangan segan untuk pergi ke "The Heart Attack Grill". The Heart Attack Grill ini mempunyai iklan dengan kata-kata kesan "Kesan buruk menu kami antara lain meningkatkan berat badan mendadak, sakit punggung, pertumbuhan payudara lelaki, kehilangan teman kencan, kanser paru-paru, sakit liver, stroke. Bahkan kematian. "

The Heart Attack Grill adalah restoran makanan segera yang ada di Lasa Vegas, AS. Di restoran ini, anda akan mencari aneka makanan dan minuman yang tidak sihat, seperti kentang goreng yang dimasak dalam minyak berlemak murni, minuman bersoda mengandung gula, dan juga rokok tanpa filter.
Makanan paling berbahaya di restoran ini adalah burger. Tidak seperti burger di restoran makanan segera lain, burger yang dijual di The Heart Attack Grill dibahagikan kepada empat jenis. Jenis pertama adalah single, seperti biasa burger jenis ini hanya mempunyai satu lapis daging burger. Jenis selanjutnya adalah double, triple, dan yang paling dijagukan adalah quadruple bypass atau burger lapis empat.
Gilaa?? Mati sebab makan? ha ha ha.. memang gila!!

Tiada ulasan: