Khamis, 11 April 2013

PANASS!! Cerita Di Sebalik Bekas MB UMNO Nak Masuk PAS? #TolakPR


Pemangku Ketua Bahagian UMNO Gerik Dato Hasbullah menafikan isu Dato Tajol Rosli mantan MB Perak akan lompat parti menyertai PAS malam semalam.

Isu ini merupakan fitnah yang dimulakan oleh Nizar Jamaluddin dan mula bertebaran di laman sosial.

Nizar Jamaluddin yang dikenali sebagai PEMBOHONG BERSIRI meneruskan agenda pembohongan beliau untuk mengecapi cita-cita politik di Perak.

ternyata tindakkan bodoh Nizar ini sebenarnya untuk menaikkan namanya kembali setelah sekian lama tengelam.

Nizar ni dah takdak isu, cuba mencari isu dan buat isu, kononnya untuk buat impak bagi naikkan balik namanya. Tapi apa yang Mc nampak dia banyak buat kerja bodoh untuk popular.

Untuk popular, tak perlu buat kerja bodoh. Just do your work dan ikhlas, insyallah orang akan pandang.

Ini tak, buat cerita bodoh, hentam kerajaan, kutuk orang sana-sini, buat fitnah, kemudian ada la cacai-cacai yang angkat orang macam ni jadi hero.

Inilah manusia tak guna, dari sampah nak jadi hero. Kalau kita buat kerja, orang nampak, tapi tak buat, terpaksa cari kontroversi untuk tonjolkan diri. hampehh..


McTheory:
Nizar meroyan, asyik kumpul harta saja, orang kampung dibiar susah!

1 ulasan:

Awanama berkata...

Nizar tu memang mangkuk ayuh pun,tak sedar diri,jadi pencacai sampai mati!