Ahad, 26 September 2010

UPDATE: SKANDAL EXCO DAP ADA PEREMPUAN SIMPANAN??


Mc akan dedahkan siapa individu yang Mc lihat tempohari. Tapi Mc tak pasti bahawa adakah beliau individu terbabit. Semasa di Subang Empire Mc nampak Mr Ronnie (look like) dengan seorang gadis seksi. Untuk cerita terdahulu klik sini.

Mungkin itu girlfriend atau perempuan simpanannya (ada beza ke?)

Mc juga sempat menghubungi rakan Mc yang berada disekitar Subang Parade (budak-budak tow truck) untuk mengejar kereta Toyota harrier tersebut. Rakan Mc memberitahu kereta harrier tu menuju ke jalan PJS 8/9 dan masuk kedalam kondo Suria Mas, Petaling Jaya. Rakan Mc tak dapat masuk dalam kawasan kondo kerana dikawal ketat oleh sekuriti. Kiranya hanya penghuni saja yang dibenarkan masuk.

Semalam Mc dok lepak kat depan kondo tu dari pagi sampailah malam, tapi Mc tak dapat apa yang Mc nak. Cuma Mc dapat cerita lagi PANAS! Ini sudah masuk dalam kes klafikasi 'perdagangan manusia'. Ingatkan nak confirm cerita pasal skandal. Tapi dapat cerita 'call girl'. Ohh rupanya kat kondo suria mas ni ada tempat simpan call girl. he he he..

Nak tahu cerita seterusnya.. tunggu nanti la ye.. sebab Mc sangat letih dan mengantuk..

Nak tidur dulu..

P/s: Hari ni tak dapat nak update blog, sebab Mc letih tahap teruk!! Cas bateri balik!

MctHeory:
Nak cari lain, JUMPAK pulak yang lain!! aduhaii..

3 ulasan:

Awanama berkata...

betul ke? hmm..

Awanama berkata...

huu....dari pagi sampai ptg?
woo....hebat sih

panji perak

Awanama berkata...

Tak pelah mc.pakatan haram dah diberi lesen halal oleh ulamak pas.nak buat ape pun buat.kita olang tak le kesah.