Jumaat, 23 September 2011

PANAS!! Siapa Pegawai Kastam Yang Ada Video Lucah??


Siapa pegawai kastam yang ada video lucah ni? Banyak duit pegawai ni sampai langgan pelacur klas russia. Mc tak dapat nak siarkan videonya di blog Mc sebab Mc hanya menyiarkan video yang ada kaitan dengan pemimpin pembangkang. Kalau anda rasa nak tengok juga, klik SINI.


Besar sangat ke gaji pegawai kastam sampai mereka dapat membazir sebegini? Hanya wang haram yang selalu dihabiskan dengan perbuatan haram sebegini.

McTheory:
Mesti kes duit tepi lani..

1 ulasan:

Awanama berkata...

Kadang2 pelik, aku dok nengok video ni tapi satu benda pun tak boleh kaitkan ngan kastam tapi org dok kata kastam. At least adalah apa2 brkaitan kastam, mcm lambangkah etc. Cuma tajuk je, ada mention kastam. Blogger smua dok kata kastam, biar pro der kalu nak cut n paste. Apa, muka kastam ni sama semua ke???