Rabu, 29 Februari 2012

TUDIAA!! UMNO Perangkap Badrul Amin Dol-Khalwati untuk 'main' bersama Isteri orang?


Semua UMNO, peliaq dia keras pun UMNO yang suruh, balun bini orang pun UMNO yang ajar kot.. apa pun bangkai la Badrul Amin nih..

4 ulasan:

Awanama berkata...

Siapa mau caya lagi kat umno...
Umno ni ibarat tong busuk berisi najis.

Contoh:
Ketua Najis kataka" Saya tak kenal siapa itu saiful, saya tak tahu siapa dia?"
Last2 bila pembangkang tunjuk bukti, hah....mengaku pulak pernah jumpa si saiful.
Itu ketua Najis yang cakap.
So, kalau ketua najis sendiri cakap macam tu...apa lagi yang berada di bawah tong najis. lagi la orang tak caya....

fames berkata...

anwar pun cakap dia tak kenal saiful. last2 coffee boy dia. apa punya baghal lah tanpa nama ni. banyak lagi cerita anwar tak kenal itu ini tapi last2 dia kantoi juga. janganlah bagi bola tanggung untuk dismash.

hanya orang bodoh macam anon ni saja yang akan percaya apa yang ustaz ni cakap. sebab tu uztaz ni cari jalan mudah, blame umno.

lebih baik minta uztaz ni buat doa munajat jatuhkan bala kepada umno kerana perangkap dia. better still, bersumpahlah......

hangkedee berkata...

Ustz.kote keras dan kote bengkok semua salah Umno.Apa kata Buat LIVE sumpah laknat serentak dengan Pak Non ,rakyat teringin nak tengok.

Awanama berkata...

Salam..sy setia mengikuti blog anda tetapi yg sy x berkenan apabila anda dan commentor2 lain menggunakan bahasa yg agak lu**h...sy tertarik pd slogan anda yg di atas tu..ISLAM hanya satu..bagus tu..harap dalami maksud sblum bertindak...apabila di alam yg satu lg..kita juga disoal tp yg menjawab adalah tngan..mata..kaki..dan anggota badan yg lain..sy faham semua mau luahkan perasaan..tp perlulah jg adab...tunjukkan melayu kita sbg Professional...