Rabu, 18 April 2012

TUDIAA!! Buah 'PEMATI' Untuk Hero Syiah Berdemo!! #mansuhPTPTN

Kad kawen sapa ni? macam budak syiah?
ehh.. betui la.. budak syiah yang berkawen..

Ni budak syiah yang aktif terlampau dalam demo mansuh PTPTN tu kan? Kononnya dia la hero mahasewel dalam acara demo-demo ni. Nak bayar PTPTN tak mampu, tapi boleh pulak buat majlis perkahwinan ye? Lagi satu, dia ni masih lagi belajar, dari mana dia dapat duit nak kahwin? Adakah budak syiah ni di taja oleh Anwar?




Lagi satu gambar yang patut kita lihat seperti dibawah:

Alamakk.. budak syiah ni tengah syok berpelukkan la semasa orang tengah solat. Kenapa dia tak join sekali solat sekali dengan peserta demo yang lain? Ops lupa pulak, syiah mana boleh bersolat dengan orang sunnah. Lagi satu, dua ekor yang dok berpeluk ni boleh muhrim ka? Belum kahwin dah boleh berpeluk-peluk ya? Depan orang pun boleh berpeluk, belakang apa tah lagi.

Senang rupanya nak peluk muslimah Pas ni ye.. nampak saja baik.. ehh.. lagi satu, boleh kah syiah kahwin dengan sunnah? sah kah?

Banyak betul persoalan nak kena jawab ni. Kalau tak boleh jawab, kita bagi Ustaz Fathul Bari tolong jawabkan..


Rasa-rasa dah faham ka siapa si mamat syiah beruk yang suka berdemo ni?

Kalau rasa tak berapa nak faham lagi, meh klik SINI meh..



McTheory:
Budak tu nak kawen, apa kata kita berdemo semasa kenduri kawen dia?

2 ulasan:

merah mato berkata...

budak khalid ni mmg kurang ajar..

Tuan blog yg dihormati, sy dh follow & linkkan blog tuan di blog sy. harap tuan dpt follow kembali blog saya & linkkan blog sy di blog tuan.. tq
http://merahmato.blogspot.com

Spudin berkata...

omboih ...! ye dok ni ? hahah