Selasa, 1 Mei 2012

PANASS!! Video Skandal Seks Azmin Ali Tersebar??!!

Mc takmau cakap banyak, Mc taknak tuduh sapa-sapa, tapi gambar kat bawah ni, memang nampak iras-iras seorang pemimpin tertinggi PKR. Dulu Bosnya pun dah video seks ni, sekarang ni gilirannya pulak. pehh.. layan la gambar dulu.


















Boleh tahan juga si Azmin ni 'bercengkerama' sampai kedalam bilik air pun ada aksi. Fuuyoo.. skill ice cream dipraktikkan dengan sebaik mungkin. Semalam dah ada videonya keluar di you tube, tapi dah kena 'FLAG' jadi pada sesiapa yang sempat DOWNLOAD tu, sila naikkan semula.

Ramai lagi yang nak tengok aksi Azmin buat cerita drama PURBA tak pakai baju. he he he..


McTheory:
Bapaknya ada, anaknya ada, skandalnya pun ada.. ishh buruk perangai PKR ni rupanya..

32 ulasan:

Awanama berkata...

Umno BABI !!!!

Awanama berkata...

Maaf tuan, tak nampak cam azmin pun? kena edit sket.

akmalharith berkata...

video, sape pun bole berlakon.. dah bukti banyak, apasal tak tepon JAIS ke, MAIWP ke. pegi cekup terus, baru la gentleman. aduhaii..

Awanama berkata...

azmin biasa pakai baju dan jam tangan tu.

Awanama berkata...

yang rekod tu nak buat mcm singapore rekod tivolli..br bila pkr jd kerajaan dia ugut bg tu bg ni..jawi boleh ugut apa..tangkap..lepas..rugi

Awanama berkata...

Warna baju Azmin, light pink menjadi gelap pabila berada dalam tandas dan baju t pompuan warna hitam menjadi menjadi puteh ketika berada dalam tandas, bilakah ini berlaku, jam kat diding 2 pukul 9 dan pukul 11 ceritalah sikit...keliru aku.

Awanama berkata...

Ye ke Azmin Ali... perut dia tak boroi la...hehehe kata Presiden dia..

Awanama berkata...

eh, dalam toilet pon ade cctv ke? wallaweh! canggih giler lah..ntah ape nk dirakamkan kt dalam toilet tu pon xtau lah...tuan blog, kt umah tuan blog pon ad pasang cctv kt dlm toilet x? kot la ade brg beharge lam tu sampai kena letak cctv..owh ye, ulasan saye? this is very well-planned conspiration...tahniah ke takziah ek?haha

Awanama berkata...

ntah hape2 laa.. pics spe ntah yg korg snap pastu ckp azmin..

Awanama berkata...

WAHHH SIAPA PEREMPUAN NI.. I PUN TERINGIN NAK DIHISAP PELIR MACAM NI.

Aku semakin Benci Barisan Nasional berkata...

Ada baiknya lepas ni kita buat video camni, letak logo PKR kat dinding. Pastu pada watak azmin ali tu, kita suruh dia pakai name tag supaya puak pembangkang takleh nak kata kita reka video seks pemimpin mereka. Baru le kita tak nampak bodoh. Alaa, apa salahnya kita buat fitnah untuk jatuhkan puak pkr. Kita kan mmg bodoh dari zaman umno mula2 ditubuhkan. Kita kan ada polis untuk selamatkan kita? Cam biasa, kita buat le sumpah laknat yang macam kita selalu buat tu...

jenglot berkata...

fitnah dh bleluasa skang ni..isu ttp sme,knp mst seks je??bdoh bgap tolol bahalul haram jdah la sape yg wt ni..jgn la cr ksah pribadi

Awanama berkata...

Giler la azmin,satu Cara je nak tahu azmin ke tidak, suruh org c.s.i ukur berapa pjg dia punya and comparekan skala dalam video tu. Sama size ke tak. Tak sepanjang anuar punya kot. Bongok punya pkr pkr nie

Awanama berkata...

Astafirullah....tak baik aibkan org, ingatlah hidup ni tak lama, bnyk2 berdoa, jika benar itu dia, itu urusan dia dgn Allah, jika sebaliknya adakah yg empunya blog sanggup terima azab seksanya yg tidak terperi....fikir2kan

DolMonggol berkata...

kah kah kah!
bodo piang punya umngok!
spesis lembu jer yg percaya dgn benda2 mcm ni

kah kah kah!

Awanama berkata...

KESIAN...Terdesak la tu
Sume tempat ada camera (entah ye ke x cctv tu)..style r ...haha

ADMIN..Betul ke ni Azmin Ali?

Awanama berkata...

Aku suka je tgk clip clip video and gambar gambar skandal pkr pkr nie. aku rasa pkr pkr nie yang spesis lembu,ikut telunjuk anuar je. Nasib baik takde besi kat hidung,senang nak tarik sana sini

Awanama berkata...

umngok babi sial.. apa pon x bley. lucah x abis. bodo punya parti.

Awanama berkata...

HAHAHAHAHAH

kelaka tgk beruk pr kene defend pemimpin porn derang! kahkahkah..n ckp psl t-shirt lain kaler tu lg bodoh! mesti la itu dua insiden berbeza!! adoyaiii tu pon xleh pikir ke?????????? eh kalo korang bukak aib org bleh plak ek...kalo korang buat xpe musuh buat xleh kahkahkah..typical!!!

tp mmg biase npk azmin pki jam tu kan..abis la jam kene buang g tpt lain!! hahahahaahahah...

Awanama berkata...

parti banyak masalah biaselah ade pemimpin bermasalah..tengok dh tau sape..keluarga 69 katakan.

Awanama berkata...

kalau ada anuar+azmin+minah tu dlm satu scene kan best...sebab anuar biseksual..dia boleh la lenjan dua2...hehehe...lagu background pun mesti kena ada la.lagu2 erotic tu..barula complete semua....

Mata Hati Jiwa berkata...

Lorh itu maknanya ada banyak kali benda nih berlaku..nuhahahahaha

Awanama berkata...

minta maaf, sbnarnya agama tidak boleh dipisahkan dengan kehidupan manusia, sekiranya dipisahkan nescaya manusia tidak akan berjaya sebagaimana ikan, kejayaan sebenar ikan adalah di dalam air walaupun berada dalam bekas yang kecil. begitu juga manusia sekiranya menjadikan agama sebagai kehidupannya pasti akan berjaya.. (politik adalah agama) yang memisahkan politik dan agama adalah golongan sekular.. minta admin baiki slogan.

Osama berkata...

Nilah antara blok2 yg paling goblog!

Jelas la spesis UMNO kacukan Lembu2 yg dudok di Kondo2 ni lah yg membenihkan "Umat Melayu Naif Otak" konon nya tulang belakang BN rupa2nya jdi Beban Negara.

Singkirkan UMNO yakni Umat Melayu Naif Otak nya & BN kelak jadi Beban Negara pda PRU 13 nanti!

Azmin awat Kontot berkata...

Bak Kata MB Khalid Gagap. Kalau berak tepi jalan siapa nak ngaku.

Bukan UMNO yang kata MB PKR yang kata.

Takkan sama geng yang kata tapi masih nak tuduh orang lain.

Ahli2 PKR yang kena cucuk hidung dan gulungan LGBT peliharaan Anwar pasti seronok kan kelas gitu...

Awanama berkata...

ASAL ADA ISU, SEMUANYA SALAH UMNO, KEPALA BAPAK HANG PA. DASAR BODOH PIANG. AWAT SESAMA PKR /PAS TAK ADA MUSUH DALAM SELIMUT. OTAK PENUH DENGAN TAHI ANWAR. BELAJAR2 PIKIQ DENGAN WARAS, JGN DOK IKUT TELUNJUK BABI2 ATASAN PR SAJA. TUHAN BAGI OTAK PIKIQ LA.

Awanama berkata...

aneh.asal muka serupa saja masuk kalau ada muka serupa pemimpin biyen ado keluar tv tak? dah tentu tidak ada dah tv kjaan. sama la swasta pun.

kepada media tv tu udah2 la siar video ni.byk lagi isu2 penting tak selasai.

takde etika langsung stesen tv skarang ni.

Awanama berkata...

Hmm..mengong tol.saje nak tutup isu kes sharizat.klu nak di bandingkn ngan kes anuar azmin lg teruk kes sharizat,25o juta,tajudin 589 juta,kondo khir toyo coz leh mengbangkrapkn negara.

Awanama berkata...

Bodohlah manusia ni dalam tandas pun Ada cctv.Hanya pengikut Illuminati sahaja yg akan letak CCTV dalam jamban.

Awanama berkata...

Azmin sihitam tu gila seks kot.Ada diantara anak perempuan azmin Ali mempunyai DNA Anwar!!!!

Awanama berkata...

Ini adalah bukti kejahatan pembangkang yg mendapat Dana dari luar untuk mengadakan perhimpunan BERSIH.

http://empayar-pemuda.blogspot.com/

Awanama berkata...

Ini adalah bukti kejahatan pembangkang yg mendapat Dana dari luar untuk mengadakan perhimpunan BERSIH.

http://empayar-pemuda.blogspot.com/