Jumaat, 26 Oktober 2012

HOT!! Ibu dan Anak Mati Ketika Berzina!!


Kes persetubuhan ibu dan anak yang tak boleh dipisahkan telah menjadi buah mulut masyarakat Gorontalo. Kini, ibu dan anak itu telah meninggal dunia. Bilakah keduanya meninggal duniah masih menjadi pertanyaan.

Menurut maklumat dari Gorontalo Post, ibu yang berusia 30-an tahun dan anak yang berusia 15 tahun tersebut meninggal beberapa jam selepas berada di bilik pembedahan salah sebuah hospital di Gorontalo.

Ada desas desus yang mengatakan keduanya masih sempat bertahan beberapa hari sebelum meninggal dunia. Setelah menyelidik di Gorontalo Post, didapati ibu dan anak tersebut meninggal setelah pasukan perubatan berusaha melakukan pembedahan untuk memisahkan keduanya.

Pembedahan itu terpaksa dilakukan kerana keadaan kedua-duanya amat kritika.Doktor tiada jalan lain untuk memisahkan keduanya selain melakukan pembedahan.

Setelah melakukan pembedahan, keduanya meninggal dunia. Mayat kedua beranak itu dituntut keluar secara tertutup.

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

buat ler blog mengenai islam dan kebaikan.ini bawa cerita2 yang xtahu mana berlaku,just tangkap muat jer.nampak sangat hati dan jiwa telah rosak.bertaubat lah.terima istifar banyak2 saudara.cerita2 sex nie xmembawa apa2 kebaikan pon.

adam berkata...

Tanpa Nama , sy nampak blog ini memang bawa kebaikan , ajaran disebalik cerita . Mengenai islam , mungkin admin tidak mahu menyentuh sangat kerana mungkin takut tersilap , maklumlah , agama ialah hal yang amat sensitif . Jadi , sebelum anda menyuarakan komen , fikir dahulu .

adam berkata...

maaf, bukan ajaran ; pengajaran .

Tanpa Nama berkata...

neraka pn x mo trma tw,