Sabtu, 24 November 2012

PANASS!! Imam Doakan Kehancuran UMNO Hampir Di Tampar!!


 Pepecahan umat Islam di Malaysia semakin menjadi-jadi apabila ahli Pas yang tegar menjadi khatib ketika sembahyang Jumaat dan membaca khutbah anti UMNO. Blog Pisau.net, ada cerita baik punya!

PAS hari ini bagaikan mengadakan gerakan seluruh negara menyeru para khawarij berdoa agar menghancurkan kerajaan Islam Umno BN.

Di Masjid Al-Falah Ulu Yam Bharu,Kuala Kubu Bharu pada penghujung khutbah Jumaat siang tadi Iman masjid yang dikenali sebagai totok khawarij Mohd Azmi Bin Hasan telah mengikut jejak langkah Nik Razi doa beliau " Ya Allah hancurkan kerajaan yang penuh kezaliman tumbangkan kerajaan Barisan Nasional pada Pilihan raya yang akan datang,turunkan bala dan kehancuran pada kerajaan yang zalin ini"

Korang nak tahu apa yang jadi di masjid selepas itu,kekecohan telah berlaku apabila ramai jemaah kurang senang apabila imam membaca doa tersebut hinggakan Mohamad Saiful Ketua Pemuda Umno Gugusan Ulu Yam Bharu telah bangkit membantah.

Pertengkaran didalam masjid berlaku hingga menimbulkan kekecohan, keadaan semakin panas apabila ramai yang bingkas bangun turut menyuarakan akan ketidakpuasan hati apabila Imam mempolitikkan khutbah apatah lagi didalam masjid.

Khawarij yang semua orang tahu menggangap masjid tempat berkubang telah mengotorkan rumah Allah dengan politik kotor yang mencemarkan kesucian agama. Pertengkaran dan perbalahan berlaku didalam masjid mencerminkan betapa khawarij PAS mengotorkan masjid dengan mencampur adukkan politik dengan agama hingga mimbar masjid dijadikan pentas politik.

Selamatkan umat Islam dari khawarij PAS...


Iman khawarij produk jus Doa Nik Razi

Sebab tu kita dilarang berpolitik dalam masjid. Kerana, masjid dan surau sepatutnya digunakan untuk menyatupadukan umat Islam. Tapi bila berpolitik, akan ada pepecahan, jadi apa pentingnya untuk kita berpolitik dalam masjid? Rugi lagi banyak la..


McTheory:
Pas lagi bingai, hancurkan Islam dengan politik dalam masjid!

Tiada ulasan: