User Online

Politics Blogs

Post Terbaru!!

Kempen LIKE Page!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Rabu, 26 Disember 2012

GEMPAR!! Arash Mohd SOUND Azwan Ali Bapok Tua?


Berikutan dengan rancangan berkenaan berita dan gosip artis terbaru iaitu Propaganza, seorang artis senior Arash Mohd (gambar) telah meluahkan perasaan tidak puas hati di laman sosial facebook. Beliau mengatakan bahawa rancangan itu adalah rancangan 'sampah' dan memalukan.

Arash Mohd mengamuk Di FB Lihat Azwan Ali Di Propaganza? Screenshot yang diambil salah seorang forumer forum cari ini adalah kenyataan Arash berkenaan ketidak puas hati beliau terhadap rancangan Propaganza dan Azwan Ali yang kelihatan sangat menjengkelkan.





Sumber asal Mc ambil kat SINI

Kat sini Mc tertarik dengan kata-kata Arash kepada Azwan Ali, tapi bab masalah dengan seniman, Mc minta sahabat Zed Zaidi selesaikan dengan Arash. Mc percaya Zed ada jalan penyelesaian yang bijak untuk selesaikan semua ini.

P/s: Azwan Ali bapok tua.. memang geli tengok dia..boleh muntah!

McTheory:
Jenis pelik-pelik ni memang taktau malu, biasa la puak cai Pakatan.

6 Komen Pembaca:

Tanpa Nama berkata...

Gua tak tau kenapa, setiap rancangan yang di kendalikan oleh Azwan Ali, gua cukup menyampah. Memang gua tak tengok pun.

Tanpa Nama berkata...

Azwan Ali bapok tua sial yg bermulut longkang...haikkk...ptuiiihhh.....

Tanpa Nama berkata...

Tu yg jozan sibuk duk promote kan lawak2 pondan utk tatapan masyarakat.....ditegur dlm utube peminatnya maki hamun kita balik.....alahai manusia....bila kita nasihat utk kebaikan disalah erti kan pulak!

katak hitam berkata...

setuju dengan topik ni. memang menyampah tgk azwan ali dlm propaganza. jozan pon aku geli, over sgt... astro pon satu hal. suka sgt expose drama2 yg ada pondan dan adik2 lembut. pengacara astro pon sama gak, bebas je mereka nak over tanpa segan. ini menunjukkan etika artis astro bebas tak mcm tv3 n rtm, mereka mmg halang golongan lembut ni nak lebih2. astro lain, mcm menyokong sgt je golongan ni menunjuk-nunjuk...aduhai

Tanpa Nama berkata...

E...you...coba lh jgan sibuk sangat pasar orang..dia makan nya sdiri bukan nya minta dengan engkau orang...duit dia cari sendiri..tak minta dengan engkau orang...jngan bz body sangat...lebih baik komen diri sendiri...
Yg benci sangat pondan..atau lelaki lembut selalu keluar dlm astro tu apa slh nya...spatut nya ngkau orang yg over sangat ...itu pun engkau orang nak buat topik.....topik menyakitkan hati sendiri....

Tanpa Nama berkata...

Haha..pondan dah jawab..kekekeke...

wei pondan gedik..blah laaa!!!

Kempen LIKE!!

Mari Kita Terus Selamatkan KEDAH Dari Tangan Puak PAKATAN !! Sila Nyatakan Sokongan Dengan LIKE Button Ni -->
P/s: Setiap LIKE Anda Amat Berharga Kepada Kami!

Anda Sokong UMNO? Sila LIKE kat Sini!
P/s: Perkasakan UMNO di Alam Maya!

Popular Posts

Arkib Blog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review